Aplikácia Videoboard, ktorá vám môže zarobiť peniaze, prináša novinky

22.07.2018 11:10

  Aplikácia, ktorá funguje aj ako šetrič obrazovky.   Videoboard je aplikácia, vďaka ktorej zarábate už len tým, že je váš PC zapnutý. Stiahnete si aplikáciu, zbierate body za aktivitu a neskôr ich premeníte na koruny alebo eurá, prípadne nimi zaplatíte v obchode. Keď si zahráte online aj pexeso, body sa budú načítavať rýchlejšie. A pretože chce autor projektu všetko čo najviac zjednodušiť, a tým sprístupniť širokej verejnosti, dočkala sa aplikácia niekoľkých zaujímavých zmien. Aké zmeny to sú?

 

Registrácia je jednoduchšia, nemusíte sa zapojiť do projektu Singulis

Doteraz platilo, že ak sa chcete zaregistrovať do aplikácie Videoboard, musíte sa nutne stať aj súčasťou projektu Singulis.cz. Ten ponúka cashback (vrátenie peňazí) u vybraných obchodníkov v ČR. Účasť sa, pochopiteľne, oplatí obom stranám, zapojiť sa teda do značnej miery môžu aj predajcovia. V súčasnosti má Singulis asi dvadsaťtisíc stálych členov.

Ak ale chcete mať len Videoboard, možno by bolo zapojenie sa do tohto projektu trochu limitujúce, hoci je všetko úplne bezplatné. Registrácia je maximálne jednoduchá, vyžaduje sa len meno (respektíve nick podľa ľubovôle), e-mailový kontakt a kraj, v ktorom žijete. V rámci jedného e-mailu je možné mať aj viac účtov. Registrácia je teda vybavená za okamih, žiadne zdržanie, ako to bolo v minulosti, už nehrozí.

 

Žiadne limity pre manipuláciu s WCR bodmi, ušetríte čas

Ďalšou zaujímavou novinkou je zrušenie minimálneho limitu pre prevod WCR bodov. Doteraz bolo potrebné nazbierať aspoň 100 WCR bodov a až ďalšie WRC body ste si mohli zameniť za hotovosť. Od polovice júla už ale toto obmedzenie neplatí. Vhod to príde najmä novým členom, ktorým by nazbieranie 100 WCR bodov predsa len nejaký ten mesiac trvalo.

 

 

Čo to teda znamená v praxi? Od 13.07.2018 sa budú na vašom účte zobrazovať len disponibilné WCR body. Používateľom, ktorí mali na účte od 0,00000001 do 99,99999999, sa pripočíta potrebný počet vernostných bodov do prvej stovky a zobrazí sa im 0,00000000. Na vašom konte sa už v riadku disponibilný zostatok nebude zobrazovať mínusový stav.

U používateľov, ktorí majú 100 WCR bodov a viac, sa tiež zobrazí len disponibilný zostatok. Teda tým, ktorí mali na účte napríklad 105 WCR bodov, sa bude zobrazovať 5 WCR bodov. Odstránia sa tým aj časté nedorozumenia týkajúce sa otázok, prečo nie je možné vybrať tých 100 WCR bodov, ktoré máte na účte.

 

A aby tých príjemných noviniek nebolo málo, znovu bude v prevádzke aj platobná brána na portáli booth.cz.

 

O Videoborade si môžete prečítať viac v článku: https://www.pracanadoma-skusenosti.eu/zarabanie-hranim-hier/videoboard/.

 

Nenašli ste v článku to, čo ste hľadali? Skúste sa pozrieť aj na diskusné fórum. Možno tam nájdete pár zaujímavých informácií na túto tému.

Už ste niekedy prišli do kontaktu s Videoboardom? Poteší ma, keď do diskusie napíšete svoje vlastné skúsenosti.

Nenašli ste v článku to, čo ste hľadali? Skúste sa pozrieť aj na diskusné fórum. Možno tam nájdete pár zaujímavých informácií na túto tému.
 
Už ste niekedy prišli do kontaktu s Videoboardem? Poteší ma, keď do diskusie napíšete svoje vlastné skúsenosti.

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Aplikácia Videoboard, ktorá vám môže zarobiť peniaze, prináša novinky

Dátum: 10.06.2021

Vložil: AnthonyLed

Titulok: Дамски спортни комплекти

<a href=https://creative-bg.net/drehi-za-zheni/sportni-komplekti>Дамски спортни комплекти
</a>

Dátum: 10.06.2021

Vložil: AnthonyLed

Titulok: Дамски спортни комплекти

<a href=https://creative-bg.net/drehi-za-zheni/sportni-komplekti>Дамски спортни комплекти
</a>

Dátum: 21.05.2021

Vložil: houlk

Titulok: Таможенное оформление импорта

Доставка любых товаров из Китая, Кореи и Японии для оптовиков! Выгодные условия сотрудничества предлагает таможенный агент "Азия-Трейдинг". Мы занимаемся доставкой маленьких партий (карго) и доставкой контейнерных партий товаров через морские порты Владивостока и порт Восточный.

Dátum: 08.05.2021

Vložil: skary

Titulok: Услуги таможенной очистки во Владивостоке

Логистическая компания "Азия-Трейдинг" организовывает регулярные отправки товара из Китая для интернет магазинов оптово-розничной торговли России. Мы предлагаем хорошие условия сотрудничества и выгодные цены обеспечивая минимальные сроки доставки товара до Вашего склада.

Dátum: 27.04.2021

Vložil: GratunaGal

Titulok: tips for online poker tournaments - aipoker.world

A lot of people after the legalization of digital poker online sources are interested in different poker helper programs. You can save the poker help program and knowing some of news about new variants of payment.

At aipoker.world users have a chance to search different bits of advice and help in poker. If you desire to save poker utility, it is feasible to do. You could save the program and using your poker app at diverse times. If you don’t know how to achieve success at poker with individual strategy, you need find and read articles on the web. Worse luck, on Internet, there are a lot of websites, where guys can play poker, but they are ordered and taxed by diverse regional programs. For instance, the federal government in the USA is interesting to support to play poker citizenships.

One of the most apps on web-connected with ainsider. It is the greatest poker help program because people are thinking, that it is the future in digital poker. This poker help app is working with individual popular poker rooms. You can use Visa or MasterCard, and other methods to deposit in your digital wallet. Currently a lot of men wish to have membership subscriptions in different poker journals. You could furthermore find some economic rules <a href=https://aipoker.world/>tips poker tournaments</a> and some data about the numeral poker game.

Likewise, poker helper programs are very fast and they working in diverse regions. You may search main info about men who are playing poker and have their incomes. Digital poker provides users a chance to controlled diverse machines in the game and uses rooms like categories for users. All-time you could use different poker software and make analyze in diverse types. You can make your own decision in poker very fast and download poker helper, which will good for you.

Moreover, users who knew something about ranges may moderate their direction by themself. Both, you should know, that some poker help programs have their disadvantages. Despite the reason that online poker helpers are powerful, it is necessary to have its detached server.

So, it is an additional value, which the management of the program need to pay. Also, that is the reason why any of the helpers for playing poker are paid. On the page you should find tips for poker playing, they will support you and online poker tips are very useful. It is probable to upload them with an Android or iOs tablet. At web-page <a href=https://aipoker.world/>online poker tips tournament</a> you could find video poker tips also.

Dátum: 08.12.2020

Vložil: MSCrarf

Titulok: Купить оптом медицинские перчатки, в наличии на складе.

Купить оптом медицинские перчатки, в наличии на складе. Цена за пачку 610 р/100 шт., Компания МСК, Екатерина тел. 88006005854

<< 1 | 2 | 3 | 4

Pridať nový príspevok