Personálna agentúra hľadá pre svoj nový projekt spolupracovníkov

08.11.2018 09:27

Personálna agentúra Axial personnel agency s.r.o. hľadá manuálnych pracovníkov na home offcie. Zaujímavá príležitosť pre všetkých, ktorí hľadajú nenáročnú manuálnu prácu z domu. Oslovila ma česká personálna agentúra AXIAL PERSONNEL AGENCY, s.r.o., ktorá pripravuje nový projekt, ktorý je zatiaľ v testovacej fáze. Táto agentúra momentálne hľadá manuálne zručných ľudí, ktorí by si chceli zarobiť niečo navyše vykonávaním relatívne jednoduchých administračných úloh online, prostredníctvom svojho počítača alebo telefónu. Vaša spolupráca s agentúrou bude prebiehať vo forme DPP alebo DPČ, výnimočne na faktúru. Táto ponuka je určená pre českých návštevníkov mojej stránky, prípadne Slovákov žijúcich v Českej republike.

 

O čo ide?

Personálna agentúra AXIAL PERSONNEL AGENCY, s.r.o., ktorá pôsobí na trhu už 23 rokov, v súčasnosti rieši „problém“ s tým, že nemá dostatok vlastných ľudských zdrojov (pracovníkov) na vykonávanie jednoduchých čiastkových úloh - overenie kontaktných adries spoločností, dohľadanie kontaktných údajov určitých ľudí alebo otestovanie a ohodnotenie vybraných mobilných aplikácií či iných služieb.

 

 

Z vyššie uvedeného dôvodu sa agentúra rozhodla vybudovať službu, kde na jednej strane bude samotná agentúra, ktorá bude dodávať jednoduché „manuálne" pracovné ponuky, a na druhej strane bude skupina ochotných pracovníkov (čiže vy), ktorí budú tieto úlohy realizovať. Ak vás nejaká ponuka zaujme, budete sa na ňu môcť prihlásiť a po jej spracovaní dostanete vopred dohodnutú odmenu.

 

Kto sa môže stať ich spolupracovníkom?

Ich spolupracovníkmi sa môžu stať študenti, mamičky na MD alebo ktokoľvek, kto je ochotný pracovať nad rámec svojho bežného zamestnania.

 

Zaradenie do ich pracovnej databázy znamená prístup k pracovným ponukám, ktoré:

  • môžete realizovať kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Podstatné bude dodržiavanie termínov,

  • nevyžadujú žiadne špeciálne znalosti, len pokročilú prácu s počítačom,

  • nie sú podvodné - žiadny predaj finančných produktov ani kozmetiky, poistenie, pyramídové hry alebo čokoľvek podobné.

 

Pár ďalších informácií o ponuke

Pôjde predovšetkým o relatívne jednoduché činnosti, ktoré zvládne každý gramotný človek. Napríklad vyhľadávanie informácií na internete a zapisovanie do tabuliek, práca s Wordom či Excelom. Čiže žiadne špecializované ponuky ako písanie textov, programovanie či grafika.

Úlohy budete môcť spracovávať online na počítači alebo telefóne z pohodlia domova a agentúra vždy poskytne jasný návod, ako ich realizovať.

 

Axial agentúra.

 

Vy ako ich spolupracovníci si budete môcť vybrať činnosti, ktorými sa chcete zaoberať. Nikto vás do ničoho nebude nútiť ani vám prideľovať prácu, o ktorú nemáte záujem. Budete robiť len takú prácu, aká sa vám bude pozdávať.

Agentúra predpokladá odmenu v rozsahu 150-160 Kč/hod., platení však nebudete za hodinu, ale za výkon. To znamená, že zaplatené dostanete, až keď splníte úlohu. Ak ste teda veľmi šikovní a svoju prácu spravíte rýchlo, môže byť vaša hodinová sadzba ešte vyššia.

Spolupráca bude prebiehať vo forme DPP, prípadne DPČ, výnimočne na faktúru.

 

Pár slov na záver

Agentúru som si, samozrejme, preklepol a môžem povedať, že na internete som nenašiel žiadnu kritiku, prípadne negatívne hodnotenie. Práve naopak. Väčšina uchádzačov o zamestnanie je so službami tejto agentúry veľmi spokojná.

V našej e-mailovej komunikácii ma ich zástupca ubezpečil, že sa dištancujú od akýchkoľvek poplatkov a že skutočne len hľadajú ľudí, ktorým budú môcť platiť za prácu, ktorú vykonajú.

 

Momentálne sú v stave testovania základnej myšlienky celej služby. Prvé zákazky od klientov už sú, no chýbajú im na to pracovníci.

Ak vás teda táto ponuka zaujala a chceli by ste si zarobiť relatívne jednoduchou prácou, zapojte sa do ich pracovnej databázy. Na webovej stránke https://bit.ly/2R5fvWo nájdete základný dotazník pre registráciu spolupracovníka. Následne by sa s vami personálna agentúra mala spojiť a prebrať prípadnú spoluprácu.


Ako som už v úvode spomínal, táto ponuka platí pre českých občanov, prípadne Slovákov žijúcich v Česku. Ak sa tento projekt osvedčí, budú uvažovať aj nad Slovenskom.

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Personálna agentúra hľadá pre svoj nový projekt spolupracovníkov

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok