eKolektiv - mobilná MLM spoločnosť, ktorá ma pochybné praktiky

27.05.2013 10:32

Ide o českú spoločnosť, ktorá ponúka lacné volania a funguje na báze MLM. Ak neviete, čo znamená MLM, navštívte sekciu Sieťový m arketin gTáto firma funguje od roku 2011, no už teraz má veľa nespokojných klientov. V tomto článku nechcem riešiť ceny ponúkaných služieb ani kompenzačný plán odmeňovania, chcem predovšetkým poukázať na pochybné praktiky tejto spoločnosti. Pár známych, ktorí robia sieťový marketing, si u spomínanej spoločnosti zakúpilo niektorú z jej služieb. Ak boli nespokojní s ich službami a zmluvu zrušili, peniaze im, samozrejme, nikto nevrátil. Ďalším problémom je mizerná podpora, ktorá vôbec nereaguje na emaily svojich klientov a v prípade, že sa k nim chcete dovolať a opýtať sa na nejaký problém, máte smolu, pretože telefón často nikto nedvíha. Asi takto to potom vyzerá, keď sa ľudia cítia byť oklamaní. Odpoveď na tento email, pochopiteľne, neprišla.

 

Dobrý den,

zajímá mě, kdy uvedete do „provozu“ neomezené volání za nižší ceny. Psal jsem na vaši firmu již několikrát a samozřejmě bez odpovědi. Znovu tedy opakuji – nemohu a ani nechci zveřejnit vaši stránku s nabídkou neomezeného volání za 1100 Kč bez DPH, protože bych byl veřejnosti k smíchu, stejně tak, jako je vaše momentální nabídka. Pochopitelně taky toto nemohu doporučit mým přátelům, kteří si vzali neomezený paušál i s internetem přímo od operátorů, kteří jsou momentálně výhodnější než vaše firma. Samozřejmě nejsem spokojen s tzv. podporou vaší firmy, kdy něco napíšu a pošlu, a je to bez odpovědi, již několikrát. Lidově řečeno – „Jakoby hrách na stěnu házel“ .
Pokud tedy neobdržím odpověď ani na tento můj email, zveřejním svou recenzi na internetu.

S pozdravem
Jaroslav Kovář

 

Ako som už spomínal, firma eKolektiv ponúka mobilné služby formou MLM. Vy si od nich objednáte nejakú službu, ktorú budete využívať, a ak to odporučíte ďalším ľudom, ktorí si takisto zakúpia niektorú z ich služieb, máte si možnosť privyrobiť. To, čo však prekáža väčšine ľudí, je fakt, že táto spoločnosť bez hanby zneužíva vaše kontakty na propagáciu ich ďalších ponúk. Zo začiatku to boli ponuky pre MLM spoločnosť Lyoness (naj znám ejši e MLM v CZ a  SK), neskôr sa majiteľovi eKolektívu zapáčila spoločnosť Liftago taxi. Majiteľ spamuje a rozosiela ponuky na spoluprácu do celej svojej siete klientov eKolektívu, čím hrubo zneužíva dôveru užívateľov. Čo dodať, ďalšia firma, ktorá ide za ziskom aj ,,cez mŕtvoly". 

 

Nenašli ste v článku to, čo ste hľadali? Potom si skúste pozrieť aj diskusné fórum. Možno tam nájdete pár zaujímavých informácií k tejto téme. Prišli ste už niekedy do kontaktu so spoločnoťou eKolektív? Potešíte ma, ak do diskusie napíšete svoje vlastné skúsenosti.

 

Ak môžete, podporte môj projekt lajknutím či zdieľaním na sociálnych sieťach. Je to to najmenej, čo môžete pre mňa a pre rast tohto webu urobiť. Takisto budem rád, ak sa pripojíte do mojich facebookových komunít. Prvá komunita je zameraná na tému zárobok na internete (tu je odkaz), v druhej skupine zverejňujem seriózne príležitosti na prácu z domu (odkaz nájdete tu). Označte ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: eKolektiv - mobilná MLM spoločnosť, ktorá ma pochybné praktiky.

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok

Anketa

Máte podobné skúsenosti s inými firmami?

Áno (29)
66%

Nie (15)
34%

Celkový počet hlasov: 44