Divvee Social - revolučný internetový biznis alebo podvodná Ponziho schéma?

24.04.2017 20:35

Vďaka všadeprítomnej elektronike v podobe mobilov a tabletov existuje veľa online projektov, ktoré sľubujú možnosť zarábania peňazí práve prostredníctvom vášho telefónu. Jedným z takých projektov je aj Divvee Social, o ktorom sa v súčasnej dobe veľa hovorí.

Len mne samotnému chodí na email každým dňom niekoľko ponúk na registráciu do tohto projektu a taktiež otázok, či sa dá tento projekt považovať za seriózny biznis, alebo je to zas len ďalší podvod.

Čo to ten Divvee vlastne je a ako to má fungovať?  Je to skutočne revolučný online biznis, vďaka ktorému budete už čoskoro „za vodou“? Dá sa na tom vôbec niečo zarobiť, alebo je to len ďalší  chyták na ľudí, ako z nich vytiahnuť peniaze? Na všetky vyššie uvedené otázky sa vám pokúsim odpovedať v tejto recenzii.

 

Čo je to Divvee Social?

Je to spoločnosť, ktorá vytvorila aplikáciu, v ktorej sa majú zhromažďovať ďalšie aplikácie z celého sveta. Čiže by sa dalo povedať, že to má byť akási databáza aplikácií, ktoré vy budete testovať, hodnotiť a komentovať a na oplátku vám bude Divvee za takúto službu vyplácať odmeny.

 

Niečo málo o spoločnosti

Skutočne to bude niečo málo, pretože na ich oficiálnej stránke nie je nič. Je tam len e-mailový kontakt a to je vlastne všetko. Nič o firme ani kto za týmto projektom stojí.

Niečo sa mi podarilo nájsť na stránkach registrovaných partnerov. Spoločnosť  má hlavné sídlo údajne v Utahu, v USA. Nižšie na obrázku si môžete pozrieť  zakladateľov a vedúcich pracovníkov tohto projektu. 

 

Pozornosť si zaslúži hlavne meno Darren Olayan, ktorý má už jeden skrachovaný projekt za sebou. Išlo o projekt WakeUpNow. Aký zaujímavý názov…

 

Ako to funguje?

Vraj je to jednoduché, stačí vlastniť nejaký ten smartfón alebo tablet s operačným systémom Android či IOS, pripojenie na internet a hodinka denne, tak píšu na viacerých stránkach partneri firmy (tí, čo sa zaregistrovali, aby zarábali).

Aby ste sa do tohto systému mohli zapojiť, musíte si do svojho telefónu stiahnuť aplikáciu od Divvee. V aplikácii potom nájdete rôzne „úlohy“, za ktoré budete dostávať body. Tými úlohami sa myslí testovanie, hodnotenie a komentovanie novovzniknutých aplikácií, hranie hier, zhliadnutie reklamných spotov, trailerov k filmom a pod.

 

Denne vraj môžete otestovať 20 aplikácií, pričom za jednu dostanete až 1 bod, čiže za deň to môže byť až 20 bodov. Jeden bod má hodnotu 0,45 eura. Ak si to vyrátame, mesačne si registrovaný účastník môže prísť údajne až na 270 eur.

 

Možnosti zapojenia sa do Divvee

Sú dve možnosti zapojenia sa do tohto projektu. Zaregistrovať sa môžete ako:

  • normálny člen. Je to zadarmo, no nie je možné odporúčať to ďalším ľuďom,

  • partner za poplatok 49.99 €/rok.

 

Partner má vraj možnosť zarobiť si aj prostredníctvom provízneho systému, čiže odporúčaním projektu ďalším ľuďom. Za každého človeka, ktorého privediete do systému a ktorý následne splní úlohu, dostávate 0,10 eura. Čiže ak dotyčný človek splní každý deň svojich 20 úloh, dostanete 2 eurá.

 

Pár dôvodov, prečo sa neregistrovať – nevýhody

Ja osobne v tomto projekte nie som registrovaný, a to z niekoľkých nižšie uvedených dôvodov.

 

1. Neexistujúca  spoločnosť?

Na oficiálnej stránke Divvee nenájdete absolútne žiadne informácie o firme. Ako keby žiadna ani neexistovala a celý tento projekt riadili a prezentovali registrovaní partneri. Nenájdete tam dokonca ani žiadne informácie týkajúce sa odmeňovacieho plánu, možností zarábania a podobne. Ak teda hľadáte o Divvee Social viac informácií, musíte sa spoľahnúť na rôzne YouTube videá a stránky registrovaných členov. Problémom ale je, že ak si pozriete viacero zdrojov, zistíte, že informácie na nich sú často odlišné.

Na nejakej stránke registrovaného člena Divvee som dokonca zazrel informáciu, že strategickým partnerom spoločnosti má byť aj Microsoft. Nuž, na to, že zatiaľ pravdepodobne ide len o prelaunch systém (predštartovaciu fázu), je to celkom slušné. Na oficiálnej stránke nič také nenájdete.  Nepochybujem o tom, že je to výmysel.

 

 

2. Kto platí firmu Divvee a následne aj jej registrovaných členov? Odkiaľ prúdia peniaze do systému?

Odkiaľ berie Divvee Social peniaze na výplaty svojich partnerov? Divvee tvrdí, že peniaze dostáva od firiem za to, že ich aplikácie, príspevky a ďalší on-line obsah ponúkne práve svojim registrovaným partnerom. Tí  si aplikáciu stiahnu, vyskúšajú, ohodnotia, napíšu recenziu a za to dostanú peniaze.

 

Fungovať by to teoreticky mohlo. Cena za sťahovanie aplikácií sa pokojne môže pohybovať na úrovni 1 USD za stiahnutie jednej aplikácie. Ak by popritom dochádzalo aj k hodnoteniu a komentovaniu na Google Play a App Store, mohla by byť cena ešte vyššia, pretože ide o reálnych užívateľov (ľudí, ktorí si aplikáciu stiahnu, vyskúšajú a ohodnotia) a nie nejaké farmy. Avšak problém vidím v tom, že ak bude niekto hodnotiť 20 aplikácií za deň, môže to neskôr viesť k penalizácii účtu.

 

Pravidlá pre Google Play a App Store sú jasne stanovené. Nikto nesmie za žiadnych okolností navádzať ďalšie osoby, aby klikali na reklamy alebo sťahovali a následne hodnotili aplikácie za finančnú odmenu. Jednoznačne ide o porušovanie obchodných podmienok.

 

Čiže je možné predstaviť si nejaký podobný biznis model, ktorý by vedel generovať peniaze. Otázne je, ako dlho to môže vydržať a či bude Divvee v budúcnosti schopný zohnať dostatok inzerentov.

 

Ja osobne pochybujem, že by inzerenti obchádzali reklamných gigantov, ako je napríklad Google, a sypali peniaze na reklamu do neznámej a pravdepodobne zatiaľ neexistujúcej spoločnosti (ako som už spomínal, na svojej oficiálnej stránke nemajú žiadne informácie).

 

3. Je systém vôbec udržateľný?

Pripusťme na okamih, že to bude fungovať tak, ako je popísané vyššie. Čiže Divvee bude skutočne dostávať peniaze od inzerujúcich spoločností za ohodnotenie a okomentovanie ich aplikácií. Dohodnime sa, že tá cena za ohodnotenie jednej aplikácie sa môže pohybovať okolo 1 eura. Divvee vám z tejto sumy vyplatí odmenu 0,45 eura a 0,55 eura si nechá. Zatiaľ to všetko vyzerá skvele, problém však nastáva vtedy, keď do našich jednoduchých výpočtov pripočítame aj provízie od ľudí, ktorých ste priviedli do systému. Ako už bolo spomínané, do tohto projektu môžete privádzať ďalších ľudí a profitovať aj z ich „práce”. Do Divvee môžete priviesť dokonca neobmedzený počet partnerov, pričom za každého dostávate nejaké centíky navyše + sú tam aj ďalšie bonusy.

 

Na rôznych stránkach a YouTube videách si môžete pozrieť, koľko budete zarábať, ak privediete do systému stovky ľudí. Sú to údajne tisíce eur mesačne. Ja sa pýtam, odkiaľ vezme Divvee Social peniaze na takéto štedré výplaty? Nie náhodou z poplatkov ľudí, ktorí si zakúpia affiliate členstvo? Môže byť takýto systém dlhodobo vôbec udržateľný? Nechám to na vaše posúdenie.

 

4. Prečo musím každý deň hodnotiť vždy 20 aplikácií?

Bolo povedané, že na to, aby ste zarobili, budete musieť plniť úlohy. Každý deň ohodnotiť, zhliadnuť 20 aplikácií, resp. reklám. Mňa by zaujímalo, prečo práve 20? Prečo nie 28, 9 alebo aj 35? Myslel som si, že toto číslo závisí od záujmu inzerujúcich firiem. Jeden deň sa im ozve 20 firiem, ktoré budú chcieť ohodnotiť svoje produkty či aplikácie, ďalší deň sa ozve dajme tomu len 8 inzerujúcich spoločností a ďalší až 82 (veď keď je to taká revolučná vec, určite o to bude záujem)...

 

Mne Divvee tak trochu pripomína dotazníkovú spoločnosť. Tie tiež ponúkajú odmeny, avšak za vypĺňanie dotazníkov. Funguje to tak, že sa zaregistrujete (vždy zadarmo) do jednej alebo viacerých spoločností a tie vám budú posielať rôzne dotazníky a ankety. Ak ich vyplníte, dostanete odmenu za váš názor. Odmena sa pohybuje od 0,20 až do 2 eur v závislosti od dĺžky dotazníka.

 

Rozdiel medzi Divvee a dotazníkovými spoločnosťami je, že im sa za mesiac ozve niekedy 7 firiem, ktoré robia prieskum trhu, a niekedy dokonca žiadna. Pri Divvee je to ale záhadne vždy 20 (tak bolo povedané na stránkach členov Divvee Social). Ďalšia vec je, že registrácia do dotazníkových spoločností je vždy zadarmo, nie sú tam žiadne ročné poplatky ako pri Divvee. Neviem si ani len predstaviť, že by odo mňa pýtali 50 eur za to, aby som im mohol vypĺňať dotazníky.  

 

5. Ak chcete ťažiť  z partnerského systému, musíte privádzať platiacich ľudí

Sú dve možnosti, ako sa zapojiť do Divvee. Zadarmo, ako obyčajný člen (neskôr si za zarobené peniaze zakúpite partnerstvo), alebo sa stanete ich partnerom okamžite za poplatok 49.99 €/rok. Druhá možnosť vám otvára dvere k vyšším zárobkom. Môžete totižto projekt Divvee Social odporúčať ďalším ľuďom, za čo budete dostávať odmeny. Za každého človeka, ktorého privediete do systému a ktorý následne splní úlohu, dostávate 0,10 eura. Čiže ak dotyčný človek splní každý deň svojich 20 úloh, dostanete 2 eurá.

 

Vcelku lákavé, má to však jeden háčik. Dotyčná osoba, ktorú do systému privediete, sa musí stať ich partnerom taktiež okamžite, čiže zaplatí poplatok 49.99 €/rok zo svojich peňazí. Len vtedy máte nárok na provízie z jeho „práce“.

 

6. Načo vlastne potrebujú moje peniaze?

Ako som spomínal v predchádzajúcom bode, partnerom sa môžete stať aj z free člena, tak, že sa zaregistrujete zadarmo, budete hodnotiť a testovať aplikácie a neskôr si za zarobenú sumu 49,99 eur zaplatíte ročné členstvo. Natíska sa mi však otázka, načo je vlastne to členstvo, keď v podstate všetci môžu začať zadarmo a potom si ho za zarobené peniaze kúpia. Načo ponúkajú možnosť zakúpiť si členstvo už hneď od začiatku za moje peniaze, keď  Divvee údajne dostáva veľké prachy od inzerujúcich spoločností a z takto získaných peňazí dokážu hravo vyplatiť všetkých svojich členov? Žeby sa majitelia Divvve snažili svojich členov už od začiatku motivovať sľubmi okamžitých zárobkov z registrácií? Nebude náhodou toto skutočnou podstatou tohto biznisu, a teda nie hodnotenie aplikácií (aj keď, fungovať by to teoreticky mohlo, viď bod č. 2), čo jednoznačne zakazuje ako Google, tak aj Apple, ale provízie z registrácií nových členov, čím by sa z toho de facto stala Ponziho schéma/pyramídová hra? Nechám to na vaše posúdenie.

 

7. Čo má Divvee spoločné s affiliate marketingom? Nič...

Affiliate marketing (partnerský program) je podľa môjho názoru jednou z najzaujímavejších a možno aj najvýnosnejších možností podnikania na internete. Výhodnejšie je snáď už len vlastniť nejaký ten e-shop, resp. predávať vlastné produkty. Ako funguje tento biznis? Nebudem sa rozpisovať, na mojom webe nájdete o affiliate marketingu až 6 článkov, takže stručne: vytvoríte si webovú stránku a na nej budete písať články a propagovať produkty nejakého e-shopu. Keď sa niekto preklikne z vášho blogu na e-shop a nakúpi, dostávate províziu.

Tento model je férový pre všetky strany, ako pre majiteľa internetového obchodu (predal produkt), tak aj pre affiliate partnera (dostal odmenu za reklamu) a zákazníka (nakúpil to, čo potreboval).

 

Príklad: spravíte si webovú stránku o zvieratách, napríklad o mačkách, psoch alebo o rybách, ak ste vášnivý rybár. Nájdete si nejaký e-shop, v ktorom sa predávajú dajme tomu vôdzky pre psov, žrádlo pre mačky alebo udice. S majiteľom e-shopu sa potom dohodnete na províziách za privedených zákazníkov.  Všetko je zadarmo,  za registráciu do partnerského programu nič neplatíte, práve naopak, majiteľ e-shopu bude nadšený, že mu niekto robí reklamu, a rád sa s vami podelí o svoj zisk.

 

Ako funguje partnerský program u Divvee Social? Aby ste ich projekt mohli odporúčať ďalším ľuďom, musíte najskôr zaplatiť  49,99 eur.  To je ako keby mi majiteľ e-shopu s rybárskymi potrebami povedal, že mám zaplatiť 50 eur, aby som im mohol robiť reklamu. Ďalší problém je, že pri partnerskom programe Divvee neexistuje žiadny koncový zákazník, len ďalší smoliari, ktorí za svojich 49,99 eur nedostanú žiadnu protihodnotu, len sľuby o zarábaní veľkých peňazí. Nie, tomuto sa nehovorí affiliate program, ale pyramídová hra/Ponziho schéma.

 

Pár dôvodov, prečo sa registrovať - výhody

Aby som nebol len negatívny, rozhodol som sa pozrieť na tento projekt aj z iného uhla pohľadu a napísať aj nejaké výhody, resp. pozitíva. Aj keď sú to výhody trošku kontraproduktívne.

 

1. Možnosť dostať sa k zaujímavým hrám či aplikáciám

Prvou výhodou je fakt, že vďaka registrácii sa môžete dostať k zaujímavým herným titulom, prípadne aplikáciám, o ktorých ste ani netušili a ktoré môžu byť pre vás užitočné. Môžete si tieto hry, aplikácie vyskúšať. Aj keď, niekedy môže ísť o aplikácie, ktoré nemusia byť úplne bezpečné.

 

2. Naučíte sa lepšie balamutiť ľudí

Druhou výhodou je zdokonaľovanie sa vo vašich schopnostiach lákať do takýchto pochybných biznisov nových ľudí. Budete musieť skutočne veľa popremýšľať, ako presvedčiť ľudí, aby sa cez link, ktorý vám bude vygenerovaný, zaregistrovali. I keď členovia Divvee uvádzajú, že na to, aby ste zarobili, odporúčanie ďalším ľuďom nie je potrebné. No aj tak, kto by nechcel ešte väčší príjem?

 

3. Možnosť vybudovať si pasívny príjem

Za ďalšiu výhodu by sme mohli považovať možnosť zarobiť si peniaze. Nepochybujem, že niektorým ľuďom tento projekt skutočne niečo zarobí, no bude to možno tak 5-10 % zo všetkých registrovaných. Dôvody, prečo si to myslím, som popísal vyššie, v kapitole pár dôvodov, prečo sa neregistrovať.

 

Pár slov na záver

Podľa môjho názoru je tento projekt postavený práve na poplatkoch za partnerstvo. Väčšina ľudí si povie, že 50 eur nie je veľa, a zaplatí. Divvee tak zarobí ohromné peniaze a tie prerozdelí do pyramídovej štruktúry. Nie je totiž možné, aby na tomto projekte niekto mohol zarábať desaťtisíce eur len za testovanie aplikácií a zhliadnutie reklamných spotov, tak, ako to väčšina propaguje. Na základe vyššie uvedeného by sme tento projekt pokojne mohli označiť ako Ponziho schému.

 

Ak sa ale Divvee podarí vo svojom systéme zhromaždiť obrovské množstvo ľudí, nie je vylúčené, že sa im ozve aj nejaká inzertná spoločnosť, ktorá by chcela otestovať svoju aplikáciu. 

 

Nie je vylúčené, že v článku môžu byť aj nejaké nepresnosti. Je ťažké robiť recenziu na projekt, ktorý oficiálne ani neexistuje, a informácie teda musíte čerpať zo stránok  členov zapojených do Divvee, ktorí často „prifarbujú“, len aby do systému nalákali ďalších. Ak som teda nejakú chybu spravil, upozornite ma na to dole v diskusii.

 

Ak ste v článku nenašli to, čo ste hľadali, skúste si prečítať aj diskusné fórum, tam možno nájdete nejaké zaujímavé informácie k téme.

Prišli ste už niekedy do kontaktu s týmto projektom? Budem rád, ak sa zapojíte do diskusie a napíšete svoje vlastné skúsenosti.

 

Našli ste v tomto článku zaujímavé informácie, ktoré považujete za prínosné? Potom sa o ne podeľte so svojimi známymi a možno tak niekomu pomôžete. Stačí, ak článok budete zdieľať alebo mu dáte like. Určite odporúčam lajknúť moje facebookové skupiny, v ktorých neustále zverejňujem novinky týkajúce sa práce z domu a podnikania na internete. V prvej skupine sa zameriavam všeobecne na zárobok na internete (toto je odkaz), druhá facebooková skupina patrí ponukám práce z domu (odkaz nájdete tu). Kliknite na ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Divvee Social - revolučný internetový biznis alebo podvodná Ponziho schéma?

Dátum: 25.01.2018

Vložil: Kopiruješ

Titulok: nelegalne obrazky

Tie obrazky si si nelegalne stiahol z webu, na ktorom boli zverejnene.
Viem to lebo som ich robil :P

PS: Divvee (Nui) ma sklamalo tolko invouju až im to trva a nakoniec sa aj tak zamerali na postupnu expanziu.

Mimochodom mam pocit že aj tak ich hlavny zamer skončil u kryptomien. Budeme o nich ešte počut, no kym sa to k nam dostane, tak to este nejaky ten mesiac potrva.

Dátum: 24.02.2018

Vložil: Admin

Titulok: Re:nelegalne obrazky

Už neviem odkiaľ som bral obrázky, ale väčšinou z anglických/amerických stránok.

Pošli mi tvoju stránku.

Dátum: 17.12.2017

Vložil: Mariana

Titulok: mmm

uz to funguje a ludia.aj dostavaju peniaze viem to na 100 percent.moj bratranec uz dostal peniaze.tak neklamte tu!

Dátum: 22.12.2017

Vložil: jarosro

Titulok: Re:mmm

Tento podvod ešte dýcha ?

Dátum: 30.04.2018

Vložil: Iveta

Titulok: Re:mmm

Tak cele Divve t.c. Nui je podvod, ja som 2x ziadala o vratenie vkladu a do dnesneho dna mi nevratili ani cent, takze je to PODVOD!!! Nikto ma nepresvedci o opaku!

Dátum: 27.04.2017

Vložil: Neznámy

Titulok: Nič nie je nemožné

Ahoj, popravde, moc rád chodím na tento web, vždy si pozerám články a s tvojimi názormi často-krát súhlasím. Súhlasím s tým, že toto je tvoj web a tvoje myšlienky, preto nebudem písať nič zlého.
Ja som zapojený do Divvee, takže som zaujatou osobou a môj názor by nemal vplývať na druhých ľudí...
Ale lepšie je keď si pozistuješ viac informácií... Koľko je nelegitímnych podnikov, ktorým sa darí a expandujú? Nie je predsa zákon, ktorý tvrdí, že každá existujúca firma musí mať webové stránky - prečo? Pokiaľ majú dobrý produkt, alebo marketing, nemusia mať perfektý web.
Ja chápem, snažíš sa nájsť niečo, čo nemusí byť pravdivé, niečo čo vytvorí myšlienku , že to je ponziho schéma a podvod...
Ja som si Divvee prechádzal niekoľko dní vkuse, logicky aj matematicky to dáva zmysel, potenciál rastu to má, pretože produktom je niečo, čo sa momentálne veľmi používa a bude sa to využívať určite ďalších 6 rokov, kým nepríde modernejšia forma marketingu...
V dnešnej dobe je veľa projektov, pri ktorých musí byť človek opatrný... Ale so všetkým čo má a čo dosiahol Divvee, je mi úplne v pohode, že tam dám tých blbých 50$ investiciu, aj keď som bez peňazí, len kvôli tomu, že ten ich koncept má hlavu a pätu, potenciál, dobrú oblasť zamerania, a matematický a logický zmysel.
Stále to je lepšie, ako keby som dal 5000€ do stále nových kryptomien, ktoré budú mať stále hodnotu 0.000001 BTC = cca 0.01$

Dátum: 28.04.2017

Vložil: Admin

Titulok: Re:Nič nie je nemožné

Ahoj,

vďaka za komentár. Nabudúce môžeš napísať pokojne aj niečo zlé, samozrejme, bez urážok a nadávok. Nie som neomylný a ak máš pocit, že som niekde spravil chybu, treba napísať.

Myslím si, že informácii mám dosť, pozrel som veľa Youtube videí aj stránok partnerov. Otázne je, či tie informácie, ktoré uvádzajú partneri, sú aj pravdivé.

Píšeš, že matematicky aj logicky ti to dáva zmysel. Robil si na Divvee nejakú analýzu? Ak áno, napíš, rád sa na to pozriem.

Dátum: 28.06.2017

Vložil: MAC

Titulok: Re:Nič nie je nemožné

Aby som prešiel rovno k veci. Nenapísal si tu vlastne NIČ. Žiadne reálne skúsenosti, zisky ... no proste NIČ.

Dátum: 30.06.2017

Vložil: Admin

Titulok: Re:Re:Nič nie je nemožné

Nepotrebujem mať reálne skúsenosti, aby som prišiel na to, že to fungovať nebude.

Dátum: 19.07.2017

Vložil: Inteligencia

Titulok: Re:Re:Re:Nič nie je nemožné

Polovica z toho co si napisal je blud a hlupost :)

1. Neexistuju spolocnost.....Najprv zisti informacie, potom pis hluposti...Firma existuje, je realna, ma zamestnancov, kancelarie , je aj normalne registrovana v obchodnom registri.

2. Kto plati firmu ? Kto asi ? - vyvojari appiek, marketeri atd...partnery ktori chcu aby boli ich produkty reklamovane

3. Áno je ...Ako to ze google dokaze vyplacat ludi za reklamy ? ...je to to iste...chesus...

4. 20 aplikaci ? a to si kde zas nasiel ? ...denne mozes urobit aj 100 , alebo 120 aktivit....ach nebe, zas hlupost

5. Dotyčná osoba, ktorú do systému privediete, sa musí stať ich partnerom taktiež okamžite, čiže zaplatí poplatok 49.99 €/rok zo svojich peňazí. Len vtedy máte nárok na provízie z jeho „práce“. --- MEGA HLUPOST ! nepravda

6. a 7. nema cenu sa dalej rozculovat ....nemam slov...logika nikde

Dátum: 28.07.2017

Vložil: Admin

Titulok: Re:Re:Re:Re:Nič nie je nemožné

1.) Na oficiálnej stránke nie su žiadne informácie o firme. Prečo? Youtube videá a web stránky partnerov ma nezaujímajú.

Ako viete, že je firma reálna, a že má zamestnancov? Máte nejaké dôkazy? Videli ste ich na vlastné oči? Viete koľko vzniklo takých internetových biznisoch, ktoré tvrdili, že majú vlastnú kanceláriu aj zamestnancov? Dokonca si to niektoré natočili aj na video, len aby pôsobili dôveryhodne. Bolo to zinscenované divadielko. Pošlite mi na email nejaké dôkazy a možno zmením názor.

3.) Nie nie je to to isté. Žiadny systém nemôže fungovať dlhodobo, keď sa v ňom zhromaždí skupina ľudí, ktorých žiadne aplikácie ani reklama nezaujímajú. Klikačky sú už dávno out. Rovnako funguje aj Divvee Social, ako klikačka. Na čo je komu taka reklama? Kto by za to platil, ktorí vývojari aplikácii či marketéri. A ešte také vysoké sumy?

Porovnávate neporovnateľné. Prečítajte si na mojej stránke, aký je rozdiel medzi klikačkami a Googlom.

4.) Také číslo som našiel na youtube videách a stránkach partnerov. Každopádne, aj tak je počet hodnotenia aplikácii bezpredmetný.

6.) Píšete, kde je logika... Tiež sa pýtam, načo im mám platiť 49,99 eur? Platia ľudia, ktorí zarábajú na reklamách Googlu nejaké peniaze? Hmmm nie...

7.) Trvám si na svojom, princíp affiliate marketingu je postavený na sprostredkovaní tovaru, produktov zákazníkom. S Divvee Social to nemá nič spoločné.

Pridať nový príspevok