Digital Generation - skvelý biznis, alebo len ďalšia Ponziho schéma?

17.06.2013 15:15

Nedávno sa na internete objavil nový projekt, ktorý sľubuje, že každý, kto sa zapojí, bude zarábať bez investície a bez nejakej práce, poprípade iniciatívy. Tí, ktorí ma poznajú a čítajú moju web stránku už dlhšie, vedia, aký mám názor na tieto systémy. Keďže po internete koluje len samá chvála (až na jednu výnimku), rozhodol som sa na tento program pozrieť trochu kritickejšie ako väčšina ľudí (veď načo by sa ostatní zamýšľali, keď im sľubujú peniaze zadarmo a bez námahy) a hlavne uviesť dôvod, prečo si myslím, že ide len o ďalšiu Ponziho schému.

 

O čo vlastne ide? Ide o spoločnosť Digital Generation. Celý program spočíva v tom, že sa zaregistrujete a nainštalujete si aplikáciu do svojho počítača. Prostredníctvom tejto aplikácie môžete požičiavať časť výkonu z vášho počítača spoločnosti Digital Generation. Každý deň môžete vďaka 1 threadu zarobiť cca 1 USD. Čiže mesačne - za 30 dní 30 USD. Funguje tu aj referenčný systém, to znamená, že keď do systému privediete nejakých známych, ktorí si ten program nainštalujú, tiež dostanete 20 % - prvá línia, a ak aj vaši známi niekoho privedú, dostanete 10 % z ich denného zisku.

 

Prečo mi ani nenapadne zaregistrovať sa do tohto projektu?

1. Do svojho počítača si pustím len seriózne a známe spoločnosti

V prvom rade, s niečím podobným už mám skúsenosti - žiaľ, negatívne. Dávnejšie som si do svojho počítača nainštaloval nejakú neznámu aplikáciu a po čase som zistil, že mi miznú súbory, počítač bol ťažko ovládateľný, napadnutý vírusom. Navyše, je tam veľké riziko, že vám niekto pokradne fotky alebo heslá a hackne vašu internetovú peňaženku, čo sa, žiaľ, stalo pár ľuďom. To sú tie horšie prípady, v tom lepšom prípade budú len sledovať vaše činnosti na počítači či internete, čo robí v podstate aj Google či Facebook. Aplikáciu som s ťažkosťami odstránil a preinštaloval windows. Niekto možno bude namietať, že v prípade spoločnosti Digital Generation to nehrozí, údajne majú aj certifikát bezpečnosti, no ja som už radšej obozretný a pokiaľ neuvidím 100 % dôkaz o serióznosti spoločnosti, tak si to do svojho počítača inštalovať určite nebudem. Ľuďom, ktorí to propagujú, vôbec neverím, pretože za vidinou zisku sú schopní svojim potenciálnym refferálom natárať neskutočné hlúposti a zatiahnuť ich tak do problému. Ako napríklad pri jednom reklamnom partnerskom projekte (stále funguje), ktorý mení životy po celom svete. Nemusíte privádzať ďalších ľudí, nemusíte nič robiť, len zarábate. Asi viete, o ktorom programe hovorím. Po vlastnej skúsenosti si teda do svojho počítača pustím len spoločnosti ako Microsoft a podobne, nič iné.

 

2. Bez ďalších ľudí bude váš príjem rovný nule

Ďalšia vec, nad ktorou sa asi nikto nezamyslel, je to, že v podstate za tie peniaze, čo zarobíte, zaplatíte elektrinu. Niekto hovorí, že na to, aby ste za deň zarobili 1 USD, musíte mať počítač pustený aspoň 12 hodín, dokonca niekde som zazrel informáciu (z inzerátu), že váš PC musí byť pustený 24 hodín denne, aby ste dostali ten 1 USD. Takto za 30 dní dostanete sľúbených 30 USD, čo vychádza na 22 eur. O koľko ale stúpnu náklady na elektrinu, ak bude váš počítač pustený 24 hodín denne, 30 dní vkuse? Možno je to ešte ako-tak výhodné pre ľudí, ktorí doteraz používali počítač dajme tomu 16 až 20 hodín denne. Takže ak neprivediete aspoň pár desiatok ľudí, váš mesačný príjem sa bude rovnať približne faktúre za elektrinu. 

 

3. Riskujete kolaps vášho počítača

Ako som už spomínal vyššie, v bode č. 2, na to, aby ste zarobili 1 USD, musí byť váš počítač pustený 24 hodín denne. Aby ste dostali 30 USD, 30 dní vkuse. Neviem, koľko dokáže vydržať počítač, no predstava, že pre pár USD by som ho nechal pustený 24 hodín denne, povedzme 100 dní vkuse a riskoval tým ,,kolaps" môjho počítača, je vcelku dosť desivá. Určite by to bol nemalý škrt cez váš rozpočet.

 

4. Nie je to zadarmo a už vôbec nie bez práce

Ďalší nezmysel, ktorý sa propaguje na facebooku a v inzerátoch, je, že je to zadarmo a nemusíte nič robiť a hlavne nikoho zháňať. Stačí si len nainštalovať ich aplikáciu do svojho počítača a nechať ho pustený a zarábate. Nič nemusíte robiť, nič neplatíte, nič nepredávate, nikoho ďalšieho nemusíte registrovať pod seba, tak toto je asi najobľúbenejšia veta, na ktorú mnohí skáču ako muchy na lep.

V prvom rade, je to zadarmo, ale len na 30 dní. Ak budete chcieť zarábať aj naďalej, budete si musieť zakúpiť thread na rok za 50 USD. A sme doma. Zmyslom tohto projektu je predsa to, že sa zaregistrujete a nainštalujete si tú aplikáciu, čím prepožičiavate časť výkonu svojho počítača spoločnosti Digital Generation, ktorá to potrebuje údajne na rôzne zložité zákazky, ako to hovorí tento inzerát:

 

Společnost Digital Generation se zabývá složitými zakázkami. Místo nakupování složitých a drahých počítačů a serverů se společnost Digital Generation rozhodla pro možnost zapojit do zpracování takového náročného "úkolu" i jiných zakázek více počítačů. To znamená, že úloha je vyřešena za zlomek času. A o část zisku z těchto zakázek se dělí s těmi, kdo jim poskytovali zanedbatelnou část výkonu svého počítače.

 

Prepožičiam im časť výkonu počítača tým, že si nainštalujem ich aplikáciu, a oni by mi mali za to zaplatiť. Načo potom musím po skúšobnej dobe 30 dní platiť za nejaký thread 50 USD? Skúsim to vysvetliť na inom príklade: Predstavte si, že vlastníte požičovňu áut (počítač s výkonom). Príde za vami niekto a povie vám: V sobotu mám svadbu, potrebujem si od teba vypožičať pár áut, aby som prepravil hostí na svadbu (potrebujem si vypožičať výkon vášho počítača na rôzne zložité operácie), a pretože kúpiť nové autá je veľmi nákladné a stálo by ma to veľa peňazí, požičiam si ich od teba (pretože sú nové počítače nákladné, Digital Generation si chce vypožičať výkon vášho počítača). Teraz si predstavte, že váš kamarát vám za to, že si od vás požičia autá na svadbu, nezaplatí, ale naopak, zaplatíte vy jemu. Asi takto nejako funguje Digital Generation. Kým v reálnej situácii vy prenajmete autá a on vám za to zaplatí, pri Digital Generation nepochopiteľne musíte platiť vy spoločnosti, za to, že si môže prenajať výkon vášho PC, ktorý potrebujú na zložité operácie. Je toto normálne? Kde je logika?

 

Po 30 dňoch skúšobnej doby dostanem 30 USD. Vidím, že to skutočne funguje a že vyplácajú, a bol by som idiot, ak by som nepokračoval. Zakúpim si preto nejaký thread za 50 USD, alebo aj viac threadov, aby som mal väčšie zisky (niekto nakúpi thready zo zárobku). A začína to naberať črty dobre premyslenej PONZIHO SCHÉMY (o ktorej si môžete prečítať: Pyramídová hra a Ponziho hra). A ono to Ponziho schéma podľa mňa je, len je trochu zaobalená do MLM či partnerského programu.

 

Ani s tým ničnerobením to nie je až taká pravda. Predsa na to, aby ste zarobili, to musíte ponúknuť ďalším ľudom, pretože, ako som písal vyššie, ak do toho nikoho neprivediete, váš príjem bude približne rovnaký ako náklady na elektrinu.

 

5. Čo by na to povedali počítačoví odborníci?

Nie som síce IT odborník ani sa nejako extra v počítačoch nevyznám, ale nesedí mi na tom ani táto veta: „Misto nakupování složitých a drahých počítačů a serverů se společnost Digital Generation rozhodla pro možnost zapojit do zpracování takového náročného "úkolu" i jiných zakázek více počítačů. Vážne môže byť pre nich výhodnejšie prepožičiavať si ten výkon od nás a za to sa s nami deliť o zisky ako nakúpiť pár vlastných počítačov a nechať si celý zisk len pre seba? Otázka vhodná pre počítačových odborníkov.

 

Pár dôvodov prečo je Digital Generation podvod.

 

Stručné zhrnutie

Takže si to zhrňme. Vy sa zaregistrujete a prvých 30 dní máte zadarmo 1 thread. Počítač musíte nechať pustený 24 hodín denne celých 30 dní, aby ste zarobili 30 USD. Berme do úvahy, že 2/3 z vášho zisku zaplatíte za elektrinu. Potom doplatíte 20 USD k tým 30 USD, ktoré ste zarobili prvý skúšobný mesiac, a opäť necháte počítač pustený 24 hodín, 30 dní vkuse. Váš zisk bude 30 USD, z toho 2/3 pôjdu na faktúru za elektrinu. V podstate sa vašich investovaných 20 USD vráti možno tak po pol roku. Avšak mať počítač pustený 24 hodín denne, 6 mesiacov vkuse, pre pár USD, je dosť vážny risk. V prípade, že vám skolabuje počítač, ste nahraný. Ak teda nenalákate ďalších ľudí, váš zisk bude minimálny, leda že by ste zakúpili čo najviac threadov, a teda investovali veľký balík peňazí, viac ako tých 20 USD. Tu ale platí to, čo som písal v bode č. 4, načo by som mal ja platiť stovky USD za to, aby si Digital Generation mohol vypožičať výkon môjho počítača? 

 

Pár slov na záver

Ja v tom mám jasno. Pre mňa je to ďalšia celkom dobre premyslená Ponziho schéma (môžem sa mýliť). Pre Ponziho schémy je vždy najlepšie nájsť ľudí, ktorí sa danej problematike nerozumejú, a teda môžu byť ľahko oklamaní. Ja sa v oblasti počítačov tiež nevyznám, no tento projekt sa mi nepozdáva aj preto, že už mám voči týmto „ľahkým zárobkom“ imunitu, a preto, že si nedokážem predstaviť, ako sa ten výkon vlastne dá využiť. Na aké zložité operácie potrebujú výkon môjho PC, a vôbec, celé je to akési divné. Prekáža mi ešte jedna vec, a to, že niektorí túto pekne obalenú Ponziho schému propagujú ako MLM. Nuž, potom sa netreba čudovať tomu, čo si mnohí myslia o MLM.

 

Nenašli ste v článku to, čo ste hľadali? Potom si skúste pozrieť aj diskusné fórum. Možno tam nájdete pár zaujímavých informácií k tejto téme. 

 

Môžete pridať svoj názor do diskusie. Uvítam akýkoľvek konštruktívny príspevok o tejto spoločnosti, či už pozitívny alebo negatívny, ako aj kritiku na tento článok. Informácií o tejto spoločnosti som na internete ktovieako veľa nenašiel, preto mi mohlo niečo dôležité uniknúť. Primitívne a urážlivé komentáre, predovšetkým od užívateľov, ktorí sú u spoločnosti zaregistrovaní, budem mazať.

 

Aktualizácia 17.07. 2013.

Keďže mi v poslednom čase píše veľa ľudí, rozhodol som sa tento článok aktualizovať a uviesť ďalší dôvod, prečo sa do Digital Generation neoplatí registrovať. Po krátkej diskusii s jedným zástancom tejto spoločnosti sa mi podarilo zistiť, čomu sa Digital Generation vlastne venuje a na čo potrebuje výkon našich počítačov. Potrebuje ho totiž k ťažbe Bitcoinu. Pre tých, ktorí nevedia, čo je Bitcoin - je to internetová - elektronická mena, ktorá sa dá ťažiť cez internet. Nie je to nič nelegálne, práve naopak, je to legálne a ťažením tejto internetovej meny sa dá celkom slušne zarobiť. Po prečítaní článkov z internetu som zistil, že v počiatočnej fáze ťaženia sa z veľa ľudí stali milionári. V súčasnosti je to skôr na ústupe, pretože v poslednej dobe prudko klesla hodnota 1 BITU - z 200 dolárov na nejakých 84 USD, no predpokladá sa, že v blízkej budúcnosti by hodnota mohla opäť rásť.

 

Viac informácií o tejto elektronickej mene a jej ťažení si prečítajte v nasledujúcich linkoch, pozrite si aj diskusie:

https://www.zive.sk/bitcoin-virtualna-mena-buducnosti/sc-3-a-307675/default.aspx

https://technet.idnes.cz/bitcoin-virtualni-mena-074-/sw_internet.aspx?c=A130408_111554_sw_internet_pka

 

Prečo ale tento článok aktualizujem? Nedávno som narazil na jednu stránku, cez ktorú sa tiež dajú ťažiť Bitcoiny. Výhodou tejto stránky je to, že keď sa zaregistrujete a nainštalujete si ich aplikáciu, tak nemusíte platiť za žiadne thready ako pri Digital Generation, nemusíte lákať ďalších ľudí, pretože to nefunguje ani ako MLM, ani ako pyramída či Ponziho schéma. Každý ťaží sám za seba, pričom pri Digital Generation ťažíte pre spoločnosť. Čo to znamená? Ak nájdete, resp. vyťažíte, dajme tomu 3 BITY (jeden má hodnotu okolo 85 USD) za mesiac, zarobíte okolo 200 USD. Samozrejme, Digital Generation si z toho nechá 90 % a vám dá odmenu len podľa toho, ako dlho ste mali pustený počítač, to znamená 30 USD, ak bol váš počítač zapnutý 24 hodín denne, 30 dní vkuse. Ak by ste ale ťažili sám za seba, zarobili by ste 200 USD, ktoré by boli len vaše, a mohli by ste ich použiť na výmenu za doláre alebo nakúpiť tovar z eshopov, v ktorých sa dá platiť Bitcoinmi. Na to ale potrebujete mať výkonný počítač a hlavne silnú grafickú kartu. A z tohto dôvodu vlastne Digital Generation aj vznikol, však? Načo kupovať drahé výkonné počítače, keď môžu za pár dolárov využiť ľudí. Preto vám odporúčam zaregistrovať sa radšej do toho druhého programu a ísť ,,sám za seba". Ak máte výkonný počítač a silnú grafickú kartu, možno sa vám podarí vyťažiť pár BITOV. Avšak za prípadné usmaženie vášho počítača nezodpovedám :), trebárs si ale zarobíte na nový. O tejto možnosti zárobku si môžete prečítať viac v sekcii ťaženie kryptomien.

 

P.S.: Keďže sme konečne zistili, na čo vlastne Digital Generation potrebuje výkon našich počítačov, bolo by dobré zistiť, na čo potrebujú naše peniaze. Stále mi totiž uchádza hlavná pointa tých threadov. Načo mám ja spoločnosti platiť za to, aby si oni odo mňa požičali výkon na ťaženie Bitcoinov? Skúsim si trochu zakonšpirovať: Žeby si chceli zabezpečiť príjem aj v prípade, ak by sa im nepodarilo vyťažiť ani jeden Bitcoin? Ako vás vyplatia, keď za 24 hodín vám sľubujú 1 USD? Z investícií ľudí, ktorí nakúpia thready...

 

Keby Digital Generation fungoval nasledovne: nainštalujem si ich program a čakám. Ak by vyťažili nejaké Bitcoiny, podelili by sa so všetkými, ktorí sa na tom podieľali, a ak by nevyťažili nič, tak by, logicky, nikto nezarobil. Lenže oni sľubujú zaručený príjem, a to aj v prípade, že sa im nepodarí vyťažiť ani jeden BIT. Princíp je teda podobný tomu, na ktorom fungovali najznámejšie Ponziho schémy Zeekrewards a na ktorom funguje aj Banners Broker.

 

Predpokladám, že Digital Generation vydrží len pár mesiacov, pretože množstvo Bitcoinov na internete nie je nekonečné. V tejto dobe je už pravdepodobne vyťažená väčšia polovica. Navyše, spoločností (resp. samostatných ľudí, ktorí majú výkonné počítače na ťaženie), ktoré ťažia túto elektronickú - internetovú menu, je nespočetne veľa. Preto si myslím, že to dlho ,,nepofičí", a zároveň ľutujem tých ľudí, ktorí si zakúpili veľké množstvo threadov, a tým pravdepodobne vyhodili peniaze do luftu. 

 

Aktualizácia 26.11. 2013.

Pre tých, ktorí na Digital Generation narazili len teraz a nie sú presvedčení o pravdivosti toho, čo som tu napísal, zverejňujem email od jedného človeka. Má osobnú skúsenosť s Digital Generation. Je to zároveň aj dôkaz pre tých, ktorí mi vyčítali, že by som nemal písať o niečom, čo som nevyskúšal.

 

Zdravím vás.
Za najväčší "prúser" považujem to, že som sa dostal na stránku DG skôr ako na tú vašu. No nič, aspoň mám osobnú skúsenosť aj keď trochu pridrahú.

Pokúsim sa teda chronologicky zostaviť fakty tak ako sa to vyvíjalo. Do cca konca októbra sa to javilo ako celkom "normálny biznis" aj keď v kútiku duše som cítil, že to nemôže dlho vydržať. Nebudem zatiaľ popisovať symptómy ktoré ma viedli k takémuto tušeniu, sú síce dôležité, ale nateraz nepodstatné. Na požiadanie popíšem neskôr. Od prvého t.m. som sa rozhodol začať zo systému vyberať zisk. Mal som cca 17 threadov (vlákien) a z referálov cca 8 USD. Na moje prekvapenie systém dovolil denný výber iba podľa počtu vlákien. Toto obmedzenie prišlo zhodou okolností presne v čase môjho rozhodnutia vyberať. Predtým som vyberal neobmedzene, ale v princípe nebolo čo. Medzitým som zasa niečo investoval aj zo svojho aj zo zisku. Potom náhle prišiel zvrat. Výbery sa obmedzili na otvorenie,a zatvorenie elektronických peňaženiek. Peňaženky boli skoro stále zatvorené lebo DG nemal peniaze na vyplatenie. Nasledoval týždeň kedy sa nedalo vybrať vôbec nič. Podľa prehľadu výberov vyberali bez problémov iba tí z nízkymi reg. číslami. Vtedy aj tí najväčší optimisti začali tušiť že katastrofa je neodvratná. Katastrofa v pravom slova zmysle sa však nekonala, lebo hlavy pomazané (DG) vymysleli ďalšiu fintu ako z ľudí dostať peniaze. Vymysleli "prechod na akcie" a to tak, že všetky vlákna a všetky zarobené peniaze zobrali a za to dali Stocky ("akcie") mne konkrétne 107 akcií v hodnote x USD. Nieje v tento moment dôležité akým kľúčom to urobili. Pre predstavu a lepšie pochopenie uvediem fakty. Pred prechodom na akcie som mal 20 vlákien a zárobok z referálov cca 10 USD. Denný zárobok bol tak cca 30 dolárov. Po nútenom prechode na stocky mi zostalo jedno vlákno  (ako každému) a denná dividenda zo 107 stockov 1,07 USD denne. Teda denný zárobok cca 2 doláre. Z referálov nič lebo tí sa zdráhajú prejsť na stocky dúfajúc, že sa im niekedy predsa len podarí vybrať nejaké peniaze. Tak z nich nieje žiadny zárobok. Tým čo prešli na stocky okamžite povolili výbery lebo vadia, že aj tak nebudú mať čo vybrať. Tí čo neprešli zatiaľ výbery povolené nemajú a vyzerá to tak že ani nikdy nebudú mať.

Mohli by sme ešte dlho polemizovať o tých "akciách" ako aj o jednotlivých bodoch,  ale myslím si, že pre akú takú predstavu to zatiaľ postačí. Pokiaľ budete mať potrebu poznať ďalšie podrobnosti, rád vám ich poskytnem, včetne screenshotov alebo čohokoľvek iného. Stačí sa ozvať.

S úctou

Štefan Gardian.

     

 

Samozrejme ten trik s tými akciami je nezmysel. Je to podvod. Nuž mrzí ma že sa takýmto šmejdom darí ale čo už. Predsa by som sa len spýtal na ten Digital Generation ako to funguje teraz keď sa tam chce niekto zaregistrovať? Stále ma mesiac zadarmo a po mesiaci si musí zakúpiť nejaké tie thready alebo sa nakupujú tie akcie? Ak áno koľko sa tam platí?.

 

S pozdravom Juraj 

 

 

S tým Digitálom je to teraz asi tak, že psy štekajú ale karavána ide ďalej. V princípe resetli systém a všetci sa ocitli na začiatku. Tí ktorí pochopili čo sa stalo resp. čo sa za chvíľu stane (ako ja) sa rozhodli už ďalej neinvestovať a ťahať peniaze zo systému pokiaľ sa bude dať, aby sa aspoň trochu zahojili a nepoučiteľný fanatici sa rozhodli buď naťahať do toho ďalších hlupákov (kvôli tým 20-tim %-tám) alebo nastrkať do toho ďalšie prachy v nádeji, že čo keď predsa len raz zbohatnú. Inak sa  na systéme nič nezmenilo. stále je na začiatku jedno triál vlákno, ďalšie za 50 USD, každé za dolár denne. A akcie? Aké? Pokiaľ ich nemám doma v šuflíku a nie sú obchodovateľné na burze majú pre mňa cenu 1,07 USD ktoré dostávam vo forme dennej "dividendy". Nič viac. DG síce všetkým maže med okolo huby, že ich budeme neskôr môcť predať firme naspäť, alebo predávať medzi sebou, resp. že budú na burze, ale to je iba také bla, bla, bla. Kupovať ani predávať sa nedajú. Ba predsa sa len niečo zmenilo. Prešli na otvorený podraz.  Na tých ktorí zvolili vyčkávaciu taktiku a zatiaľ neprešli na "akcie" (stocky) začali tlačiť tak, že im postupne zo dňa na deň znižujú počet akcií aby ich čo najskôr donútili k prechodu. Jednému môjmu referálovi tak znížili počet akcií o sto za deň.

S úctou

Štefan Gardian.

 

 

Čo to znamená? Pre tých, ktorí by na tom chceli aj v tejto dobe zarobiť, je neskoro, smola. Ale nezúfajte, čoskoro sa určite objaví ďalšie ,,lietadlo", resp. nejaká podvodná Ponziho schéma.

 

Našli ste v tomto článku zaujímavé informácie, ktoré považujete za prospešné? Potom sa o ne podeľte so svojimi známymi a možno tak niekomu pomôžete. Stačí, ak článok budete zdieľať alebo mu dáte like. Určite odporúčam lajknúť moje facebookové skupiny, v ktorých neustále zverejňujem novinky týkajúce sa práce z domu a podnikania na internete. V prvej skupine sa zameriavam všeobecne na zárobok na internete (toto je odkaz), druhá facebooková skupina patrí ponukám práce z domu (odkaz nájdete tu). Kliknite na ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Digital Generation - skvelý biznis, alebo len ďalšia Ponziho schéma?

Dátum: 15.08.2023

Vložil: Margaretvkp

Titulok: Novosti

Novost

Dátum: 05.08.2023

Vložil: Margaretigv

Titulok: Novosti

Novost

Dátum: 10.07.2023

Vložil: Veronahrq

Titulok: Writer

urenrjrjkvnm

Dátum: 05.07.2023

Vložil: Serzsjs

Titulok: News

coin

Dátum: 03.07.2023

Vložil: Sergldg

Titulok: Novosti

Novost

Dátum: 03.07.2023

Vložil: Svetlcqm

Titulok: Novyny

Novyny

Dátum: 26.06.2023

Vložil: Igorfnk

Titulok: Ukraine

Ukraine

Dátum: 22.06.2023

Vložil: Igorfvb

Titulok: Ukraine

Ukraine

Dátum: 01.12.2014

Vložil: ariadna

Titulok: digital generation

...
pokiaľ viem dobre čítať, tak hackery nabúrajú bankové systém a vyberú prachy z účtu tak, že signál sa rozloží na miliony koncových ip-čiek a tým je nevystopovateľný.

Dátum: 03.12.2014

Vložil: Admin

Titulok: Re:digital generation

No je to možné..

Dátum: 22.02.2015

Vložil: MAGDALENA M.

Titulok: Re:digital generation

Veď tou bankou ste vlani tušili a v tento tyzden sa to stalo že to tí hackeri spravili až na to že vynechali slovensko.síce neviem z akých dôvodov to sl. vynechali ale okolo to spravili to v tomto týždni v európskych bankách.

Dátum: 08.02.2014

Vložil: vojcek

Titulok: Tunelujem dokud to jde :-D

Nevím jak vy někteří,kterým to nejde,ale mohu říct,že mi všechno zatím šlape,vydělávám po 6 týdnech 21 dolarů denně a pořád to stoupá.
Výběr už jsem taky zkoušel i s některými jinými lidmi a všechno klapalo.Tak že za mě SUPER a huráá za dalšími dolary .-)

Dátum: 08.02.2014

Vložil: vojcek

Titulok: Re:Tunelujem dokud to jde :-D

Sorry,ale ja vidím tak se mi ten text nějak překopal.
Nevím jak vy někteří, kterým to nejde, ale mohu říct, že mi všechno zatím šlape, Vydělávám po 6 týdnech 21 dolarů denně a pořád to stoupá.
Výběr už jsem taky zkoušel i s jinými lidmi a všechno klapalo.Tak že za mě SUPER a hurá za dalšími dolary :-) Vojcek

Dátum: 21.02.2014

Vložil: solim

Titulok: Re:Tunelujem dokud to jde :-D

Ale nezabudnite, že všetci čo vyberáte vyberáte na úkor nás, čo sme projekt postavili na nohy, a čo sme tam najviac investovali, a za odmenu máme už tri mesiace bloknuté výplaty, a nevyberieme ani cent, a v balance mám pekných virtuálnych 12.000 USD + 1200 stockov, ktoré sú mi tiež k hovnu, ja som sa už s prachmi čo som do projektu investoval už dávno rozlúčil, akurát ma štve keď vidím, že niektorí vyberajú, a ja nemôžem, ale tých výberov za deň veľa nie je, 40-60 výberov denne je skutočne zanedbatelné množstvo s ohľadom na skutočný počet aktívnych členov...viem, že všetci čo vyberajú, tých to nezaujíma, že iný nemôžu, hlavne, že vyberú oni, to je už v samotnej ľudskej prirodzenosti...takže tak...

Dátum: 22.02.2015

Vložil: MAGDALENA M.

Titulok: Re:Re:Tunelujem dokud to jde :-D

TAK POTOM JE TO FAKT RIADNE NESPRAVODLIVE ZE JEDNI MOZU VYBERAT A INY NEMOZU!!!!!!!!!!!!...."

Dátum: 22.02.2015

Vložil: MAGDALENA M.

Titulok: Re:Tunelujem dokud to jde :-D

Neviem čom to je. Niektorých z toho D.G. OKRADAJU TEDA SA ZTOHO OBRAJU NEKTORYM TO IDE DOKONCA AJ Z REFER. TAK AKO JE TO STUPANIM A KLESANIM FINANC.CI OSTATNE. ZALEZITOSTI CI VYKONNOST VASHO POCITACA.??!!

Dátum: 07.02.2014

Vložil: Angel L.

Titulok: Bojím se také, ale stále to jede !

Jistota neexistuje ani v DG, ani jinde. Jako ajťák jsem vyhodnotil DG jako funkční systém a rozhodl se jej vyzkoušet.
Internetem se živím již od r.2000 celkem dobře. Fakt je, že většina věcí na Netu jsou totální blbosti, ale DG je pro mne (za těch 14 let) asi zatím nejlepší. Po dvou měsících a investici 8000,-Kč mám denně 150$ a stále se to zvedá.
Takže asi tak ... no je to jen můj názor a zkušenost.

Dátum: 31.12.2013

Vložil: Tomas

Titulok: 40 vláken a vše tiká jak hodinky

Nevím jak to funguje, ale 1200 dolarů každý měsíc...musím urvat co nejvíc, než to bloknou...

Dátum: 10.12.2013

Vložil: Adam S.

Titulok: Threds

vážený neviem či len kecáte o probléme a asi zo strachu, že by niekto mohol na niečom zarobiť....máte s DG vlastné skúsenosti??? mne to napodiv funguje, vložil som 1250 USD a už som vybral dvakrát toľko....a ešte nejaký čas budem. Čo sa týka payzy a iných tak tie sú bez problémov, len tomu treba rozumieť...vaľa štastia

Dátum: 16.12.2013

Vložil: Admin

Titulok: Re:Threds

Zdravím Adam

Ku podivu poznám minimálne 3 ľudí, ktorý majú problémy s výberom peňazí resp. že im doposial nič nevyplatili...

Dátum: 31.08.2013

Vložil: Lenka

Titulok: Postoj k DG

Podvod alebo nie.......

1. mať pc v ktorom je len os, a nepoužívať ho.
2. neinvestovať vlastné prostriedky (maximálne 20 dolárov a tie si hned aj pri prvej príležitosti vybrať)
3. vyberať zárobok (pripadne další tread, ale iba zo zarobených)
4....a čakať kedy pravda víde na javo a kedy projekt skončí. :-)

Nerobiť si velkú hlavu ked sa zistí že to bol podvod, neplakať za pokazeným pc...(aj tak bol už starí a na vyhodenie), že sa niekto nabalil na tvoj učet, 20 dolárov ti za to nestojí.... opráš sa a choď dalej. Na svete je ešte vela falošnosti.

Prispevok je myslený obrazne, nikoho nenahováram, hovorím o sebe.

Dátum: 08.08.2013

Vložil: Lubo

Titulok: Autor pise blbosti

Blbost c.1: Neda sa na tom zarobit.
Naozaj som zarobil 30usd, prisli mi normalne na ucet!

Blbost c.2: Softvare je zavireny.
Nieje prevda mam to otestovane niekolkonasobne!

Blbost c.3: Firma pouziva software na tazbu bitcoinov. Urcite nepouziva pretoze procesor som mal zatazeny sotva na 5% a grafika nebola vyuzita vobec! Cize oni nemozu odoberat ziadny vypoctovy vikon a teda z toho aj vypliva ze si neprenajimaju ziadny vypoctovy vikon cize klamu!

Jedina pravda je ze je to piramida ale len v pripade ze do toho investujete svoje prachy. Vyuzivaju ludsku chamtivost a to takim sposobom ze ti realne daju zarobit 30 USD "na skusku" ked clovek uvidi ze posielaju money, ovladne ho chamtivost a nasledne do toho investuje svoje peniaze. Hacik je v tom ze musi minimalne investovat 50 USD! Takze ludia vkladaju viac ako vyberaju cize ponziho schema!

Ja osobne som to robil tak ze som mal soft nainstalovany na niekolkych virtualnych masinach, mal som to registrovane na roznych uctoch registrovane pod roznimi emailami a telefonnymi cislami. Kazde rano som si zo vsetkych uctov viberal po jednom USD z kazdeho uctu :) Takze za mesiac to bolo viac ako len 30USD :) A dokonca referalli boli moje vlastne ucty takze aj z toho mi kaplo viac ako len jeden dolar denne :)
Ale uz to maju osetrene takze sa to takto neda. po par hodinach ti na to pridu a mas ucty zablokovane.

Moj nazor: Ano je to piramida! Ale aj piramida sa da cucat zospodu! :o)

Moja rada: Nikdy do toho neinvestujte! Racej si za ten jeden mesiac na skusku zarobte tych 30 UDS a kaslite na to!

Odkaz autorovi: Najprv meraj a raz res! Najprv si nieco viskusaj a potom o tom pis! Lebo pises len svoje nazori a predsudky namiesto faktov!

Vela stastia :o)

Dátum: 08.08.2013

Vložil: Admin

Titulok: Re:Autor pise blbosti

Zdravím Ľubo

Tak za 1) Ukážte mi kde je v tomto članku napísané že sa nedá zarobiť. Dá sa zarobiť, všade sa dá zarobiť aj v pyramídach, aj ponzi schémach, v klikačkách a dokonca aj online rulete. Všade.. Ide len o spôsob ako si zarobím, či to je legálne alebo podvod.

za 2) Kde píšem že tá ich aplikácia je zavírena? ja len píšem že tym ich certifikátom neverím a do počitača si podobné blbosti nepustím. Takéto neznáme aplikácie sú možno na prvý pohľad neškodné no kto vie čo sa stane v budúcnosti.

za 3) To že ťažia bitcoiny je oficiálne stanovisko spoločnosti. To je FAKT nie nejaká moja domienka či predsudok. Ale v skutočnosti robia možno úplne niečo iné ako sa prezentujú...

Ty píšeš že si žiadny výkon dokonca neprepožičiavajú a že ťaženie bitkoinov je len zástierka. NO VÝBORNE. Ďaľší dôvod ktorý potvrdzuje že sa nemýlim v tom že je to PONZI SCHÉMA

"Odkaz autorovi: Najprv meraj a raz res! Najprv si nieco viskusaj a potom o tom pis! Lebo pises len svoje nazori a predsudky namiesto faktov!"

Ak si si nevšimol toto je moja webstránka, kde píšem svoje skúsenosti, názory, domienky a myslím si že sa tu najdu aj fakty. Každopádne na dvoch veciach sa zhodneme a to chamtivosti, ktorú si spomínal a na tom že to je PONZI.

Dátum: 08.08.2013

Vložil: Admin

Titulok: Re:Autor pise blbosti

A mimochodom aby som o niečom mohol písať nepotrebujem to vyskúšať. Stači použiť sedliacky rozum a každému bude jasne že sa jedná o podvod.

Dátum: 15.08.2013

Vložil: Lubo píše blbosti

Titulok: Re:Autor pise blbosti

https://coingeneration.com

už samotnej název stránky tohoto projektu mluví za vše že jde o těžbu bitcoinu :D tak do toho vrážjte pěníze

Dátum: 21.02.2014

Vložil: solim

Titulok: Re:Autor pise blbosti

Ja viem, že väčšine z vás to je jedno, ale mne nie, najmä to, že za
1. ano, dá sa na tom zarobiť, ale na úkor tých čo o peniaze prídu, ale tak funguje ponzi systém, a kto sa podiela na ziskoch z ponzi systému vlastne robí presne to isté ako zakladajúca spoločnosť, okráda ďalších nových investorov...

2. autor tvrdil len o možnom zavírení, a nie ako nemenný fakt...

3.Autor nebol ďaleko od pravdy, firma zakúpila za naše peniaze asic minery, ktoré používajú na ťažbu bitcoinov, a s bitcoinami skutočne obchodujú, na základe ich IP adresy je to veľmi ľahko overitelné...

Pyramída to aj sčasti je, aj nie je, nakoľko na výplaty používali aj časť prostriedkov pochádzajúcich s obchodovania s bitcoinami...teraz už je to viac-menej len pyramída...

Ja viem, že veľa členov robilo to isté, a účty mali zrefované navzájom na jednej IP, ale tým ste len urýchlili to čo by aj tak prišlo, ale podstatne neskôr...

Ano, dá sa aj pyramída cucať odspodu, ale bez ľudí, čo investujú by ste nemali čo cucať...

Dátum: 25.07.2013

Vložil: Vlado

Titulok: Najlepší zárobok je...

ukázať stodolárovku do zrkadla a hne´d máte dve.
Šikovné,nie!
Ja hľadám dlho,ako na nete zarobi5 a po rade podivných skúsenosti sa mi trochu zadarilo u firmy ***** do okienka dajte voucher a ak chcete skúste.
Nie je to diera do sveta,je za tým dosť práce,ale výsledky sú,

Dátum: 17.07.2013

Vložil: Miki

Titulok: Digigen.

Len pár bodov:

-Sionský znak v logu DG a Bilderberg v pozadí projektu!!!
Kto nemá o tomto šajnu nech sa páči dôkladne preštudovať dostupné informácie na inete.

-Microsoftu by som osobne tiež nezveroval svoje pc. Z toho dôvodu windows už dlhé roky nepoužívam. Microsoft bol jednou z firiem ktoré najprv zapierali, že sledujú informácie o uživateľoch. Neskôr ako aj iné veľké a vo svete známe firmy to boli nútení priznať. Na margo tej istoty, že anti spyware po inštalácii aplikácie od DG nič nehlási. MS šmíruje uživateľom v počítačoch a spyware predsa tiež nič nehlási, takže je všetko o.k., nie?

- Pripojiť sa ku komunite na ťažbu coins ako náhradná alternatíva, keď nemám, alebo nechcem investovať do nadupaného hardvéru tiež nieje výhra, lebo vyťažené ak sa nemýlim sa delí medzi tú komunitu.

Dátum: 18.07.2013

Vložil: Admin

Titulok: Re:Digigen.

Ahoj

Samozrejme o sionisticko-chazarskej hávedi viem. Viem aj o čo im ide. Všimol som si hneď keď sa to ukázalo aj TRTschildovú hviezdu. Skôr si myslím ale že sa niekto hrá dôležitý. Neviem si predstaviť keď ta chamrad ovláda bankový priemysel na čo by im bolo ťaženie Bitcoinov. Majú predsa lepšie spôsoby ako zarobiť majland... Napríklad vojny.

I keď viem aj o tom že sa usilujú položiť dolár a nastoliť elektronickú menu. Možno práve ten Bitkoin...

Dátum: 18.07.2013

Vložil: Miki

Titulok: Re:Re:Digigen.

Áno neskôr ma tiež napadlo, keď som na fórach videl dokladovanie výplat, že peniaze na účty registrovaným išli z free e-mail adries a tak ma to neohúrilo,
Veľká firma by nepoužívala free mail. Zrejme nejaký šikovný mládenci celé toto vymysleli.

Dátum: 17.07.2013

Vložil: Katarína

Titulok: moje zistenie o ponuke

chcem sa len spytat MLM je niec zle??? Velmi zvlastna uvaha :-))) funguje to bezproblemovo a peniaze sa daju od 1 USD v pohode vyberat :-) ak sa niekto boji dokedy to bude fungovat tak si jednoducho peniaze da posielat kazdy den a je to :-) ale vsimla som si ze ludia maju tendenciu hladat len a len negativa..a to vo vsetkom. Ked je nieco zadarmo tak povedia "to je zadarmo to nemoze fungovat, kto ti co dnes da zadarmo"...ked sa za nieco plati tak zas povedia "preco by sme mali za to platit" .-)))) poste ani z voza ani na voz. Je to na kazdom ako sa rozhodne, ale kym vy kritizujete ja zaabam :-))))

Dátum: 17.07.2013

Vložil: Admin

Titulok: Re:moje zistenie o ponuke

Katarina - zarabajte zarabájte, ja totižto netvrdím že sa zarobíť nedá. Všade sa dá zarobiť, ak si pozriete celú moju webovú stránku tak vám garantujem že vo všetkých programoch sa dá zarobiť.. Aj v klikačkach ktoré tak ostro kritizujem. Problém je v tom či to je legálny alebo nelegálny zárobok, etický alebo neetický a hlavne či ten program funguje dobre alebo podvodne. MLM je legálny o tej etike a morálke by sa dalo niekedy diskutovať, pretože poniektorý to robia veľmi zle. MLM ale núti ľudí vzdelávať sa, pretože ak chcete predať musíte sa niečomu aj priučiť. Ak predáte zarobíte, nepredáte nezarobíte - veľmi jednoduché... Tieto ponzi schémy, lietadla a pyramidy ale sľubujú ľudom zaručený zárobok ako aj Digital generation. Zrejme ale nepoznáte charakteristiky MLM, pyramíd atď keď sa spýtate takú otázku.

Otázka znie ak nevyťaží Digital generation ani 1 Bitcoin odkial vyplatia všetkých ľudí? ja odpoveď poznám, otázne je či ju poznáte aj vy.

Ja sa nesnažím týmto článkom nikoho odhovoriť, premňa zamňa nech tam niekto nakúpi thready aj za 1000 USD, jeho peniaze...Ja si len tak píšem pre svoje vlastné potešenie.

Dátum: 27.07.2013

Vložil: Jozef K.

Titulok: Re:Re:moje zistenie o ponuke

MLM - multi level marketing je vynikajici obchodni nastroj, ktery se pouziva snad u vsech prodeju, teda vyrobce-obchodnici-konecny zakaznik. Tak ho nepomlouvejte, on za to nemuze, ze ho lidi dokazou zneuzit. Myslim, ze i v pripade DG bude MLM zneuzity. Tady evidentne firma nabizi produkt, ktery snad ani zadna firma nemuze potrebovat [ zapojeni cim dale tim vice pocitacu do jejich systemu]. Podle mne nejdulezitejsi na tom je to, ze clovek po mesici zaplati poplatek 50USD. Do te doby vydela 30 a potom zaplati 50. Vtedy uz je firma v pluse a obchod muze skoncit, tak jak jiz mnohokrat se stalo. Netvrdim, ze se to stane ted, ale jednou k tomu prijde, bude to v dobe, kdy uz hodne lidi zaplati svych 50 dolaru. A hodne z nich kdyz uvidi par drobnych na svem ucte, tak si prikoupi dalsi vlakna, kazde za 50 dolaru. Lepe by bylo zjistit, co je to za firmu, kdy vznikla a jine detaily o ni.

Dátum: 12.07.2013

Vložil: Jan F.

Titulok: Suhlas

Suhlasim, ze je potrebne byt obozretny u tohto :-)

A radsej podakovat za moznost sa zucastnit a utekat od toho.
Pretoze zaplatit 50 USD za moznost vydelku je blbost a klasicky system vylakania penez od ludi, ktorych tu bolo plno

Dátum: 06.07.2013

Vložil: Calko

Titulok: OSOČOVANIE

Vo vašom článku nie je ani štipka pravdy a ja by som ho pokladal za osočovanie, ak niečo takéto chcete vypustiť do sveta bez dôkazov a bez toho že by ste si to čoilen vyskúšal mal by ste sa pripraviť aj na následky ktoré takýto čin obnáša.

Čo hovorí právo o osočovaní:

§ 373 Trestného zákona hovorí: „Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.“

Moje skúsenosti sú perfektné, čo sľúbia to splnia, platia v poriadku a rýchlo. Dokonca boli už napadnutý aj Heckerom a dokázali nás včas informovať a ochrániť, s konta sa mi nestratil ani cent. Heckeri chodia tam kde je čo ukradnúť takže z toho vyplýva že v tomto sis. asi prachy sú =D To že vy ich z neho nechcete je vaša vec, ale verejne ohováranie a osočovanie je vec druhá.

Dátum: 06.07.2013

Vložil: Calko

Titulok: Re:OSOČOVANIE

Môj zárobok na FREE konte za prvý mesiac cez 70$ a rastie + naberá na rýchlosti =D Kto má záujem dôkazy môžem poskytnúť a pomôcť v začiatkoch =D

Dátum: 22.02.2015

Vložil: MAGDALENA M.

Titulok: Re:Re:OSOČOVANIE

Prosím tá odkiaľ si ja z BA AK SI NA BLIZKU OZVY SA na. budem čakať tvoju odpoveď.PROSIM!!!

Dátum: 12.07.2013

Vložil: Jan F.

Titulok: Re:OSOČOVANIE

:-D :-D ... :-D :-D recenze nie je pomluva, doplnte si vzdelanie :-D

Dátum: 05.07.2013

Vložil: xxx

Titulok: xxx

Já mam skušenosti dobrý. vždy hned vyplatí peníze... program v pc je projetej antivirama a žádnej nic nenašel takže ok :) skušenosti mam na

Dátum: 24.06.2013

Vložil: Martin

Titulok: NeGatívny komentár na tento článok :)

Je to len Váš negatívny názror "jedného" človeka na túto spoločnosť.
Povedzte mi v ktorom MLM sa nemusí pracovať? A kde Vám dajú niečo zadarmo?
Týmto článkom ste úplne zhodili túto spoločnosť bez nejakých podložených dôkazov..
Toto je môj názor na Váš článok.

Nenadával som, tak prosím nemazať. :)

Dátum: 29.06.2013

Vložil: Admin

Titulok: Re:NeGatívny komentár na tento článok :)

Áno podložené dôkazy nemám ale mám niečo čomu sa hovorí sedliacky rozum.

Je to len môj názor, môj podľad, ktorý som dal na moju web stránku. Vy si možete vytvoriť svoju web stránku a tam napísať svoj pohľad či názor na Digital generation alebo kľudne aj na tento článok.

Váš názor akceptujem.

Dátum: 06.07.2013

Vložil: Calko

Titulok: Re:Re:NeGatívny komentár na tento článok :)

Váš "sedliacky rozum" tentokrát zlihal =D

Dátum: 07.07.2013

Vložil: Admin

Titulok: Re:Re:Re:NeGatívny komentár na tento článok :)

Nuž keď to vy tvrdíte... A píše sa zlYhal s Y

Dátum: 06.07.2013

Vložil: Calko

Titulok: Re:NeGatívny komentár na tento článok :)

Súhlas na 100% =D

Dátum: 12.07.2013

Vložil: Jan F.

Titulok: Re:NeGatívny komentár na tento článok :)

Tento clanok , nezhodil spolocnost, iba nahlas povedal, ze to ma typicke znaky MLM

Dátum: 19.06.2013

Vložil: Iveta

Titulok: Moje zistenie o ponuke

1.)Plne sa stotožňujem s tým,že do svojho PC nebudem sťahovať žiadny pre mňa nedôveryhodný software, ani keby mi mal zarábať 10usd za hodnu.

2.)Čo ako premýšľam, tak mi nejde do hlavy táto blbosť. Firma potrebuje vypočítať nejaký nenormálne zložitý príklad a preto potrebuje naše PC......odkiaľ berú istotu, že ho bude mať zapnutý dostatočný počet ľudí? :-)
Tak solídnej a veľkej spoločnosti by nemalo robiť problém zakúpiť ďalšie PC a hodiť si to na nákladov.

3.)A čo nakoniec? Overovala som si údaje o firme.
Už len to tel.číslo. Sídlo za veľkou mlákou a SMS sa posielali na jeden malinký ostrov v Európe. :-)

Dátum: 06.07.2013

Vložil: Calko

Titulok: Re:Moje zistenie o ponuke

Máte v PC SKYPE? A viete čo vo vašom PC robí keď ho spustíte? Niečo podobné ako soft od DG, ibaže Skype vám to neoznámilo a neplatí vám za to =D

Firma si vie dobre spočítať koľko by ich vyšiel nákup PC, to by určíte zvládli, ale sú s tým spojené aj ďalšie veci ktoré ste prehliadla, ako napr.: prevádzkové náklady, údržba atď. Preto je pre nich výhodnejší spôsob ktorý zvolili.

GB sa vám zdá malinký ostrov? To že firma spustila projekt v USA neznamená že aj hlavný server musí byť tam =DDD

Dátum: 07.07.2013

Vložil: Admin

Titulok: Re:Re:Moje zistenie o ponuke

Skype som zmazal, pretože mi jednak spomaloval počitač a hlavne par krát som kvoli nemu dostal vírus do PC

Dátum: 12.07.2013

Vložil: Jan F.

Titulok: Re:Moje zistenie o ponuke

Ono spociatku funguje vsetko, vsetci tvrdia ,ze peniaze sa vyplacaju vse ok, aby si "nachytali" referalov ... ale vecsina veci rychlo skonci a len malo ludi na tom zarobi, je otazne ako si tento projekt povedie ... ale podla popisovanych znakov to neziskalo moju doveru


2) Ono to funguje, ale v nekomercnej sfere, kde mozete prepozicat vykon svojho pocitaca pre výskum vesmiru, zlozite matematicke vypocty ... nehovorim, ze to nemoze fungovat na komercnej baze :-) , ale nechapem co znamena poplatok 50 USD. To tento projekt uplne zhadzuje do spekulativneho pasma

3) Oni tie sidla su mimo EU, mimo nejake pravne naroky, teda sa z nich nedaju vymoct peniaze

Dátum: 24.07.2013

Vložil: Lukas

Titulok: Re:Re:Moje zistenie o ponuke

Tak pozorne som cital prispevky a plne sa stotoznujem s adminom a tak isto ako on tvrdim ze je to velmi napadity podvod ktory sa este len rozbieha ale zase musim dat za pravdu aj vsetky odporcom ze zatial to funguje lebo nedalo mi a spustil som si to na starom pc z ktoreho mi nemaju co ukradnut a ani ma nebude mrziet ked to nezvladne a cuduj sa svete oni naozaj vyplacaju tie peniaze aj ked len drobne no ale vratme sa k tomu preco to robia podla mna je dost mozne ze je to klasicka pyramida spolu s dolovanim bitcoin dokopy pretoze firiem ktore potrebuju tak zlozite vypocty je nasvete len par a ani si nedokazem predstavit naco by im to bolo tiez je velmi podozrive ze vyplacaju 1 dol kazdemu rovna bez ohladu ci mate vykonny stroj z ktoreho 10 percent vykonu sa rovna celemu vykonu nejakeho netbooku preco potom pytaju od ludi peniaze a preco je pocet ucastnikov neobmedzeny ved pri poctoch ludi ktory sa tam denne registruju sa moze stat ze zrazu budu mat prebytocny vykon za ktory budu musiet platit a nedokazu ho vyuzit úreto si myslim ze je nerealne aby to z dlhodobeho hladiska mohlo fugovat jednoducho ked sa vrecka naplnia vratka za zavru tatiez ked si tu spolocnost poriadne preverite tak sidlo maju v kalifornii tel. c. je anglicke a adresa je po box v Belize samozrejme nikoho od toho neohovaram a ani netvrdim ze sa na tom neda zarobit len by som bol opatrny pri kupavani treadov nedaval by so m to do pc z ktoreho mozu ohrozit moje sukromie penazenku na payze by som urcite nevyuzival na ine veci ako DG a peniaze by som som si odnich prevadzal najprv na palpay az potom na ucet ak vobec ak uz niekto ma vykonny stroj skusil by som bitcoin dolovat sam cez nejaky spostredkovatelsky server exituje aj cesky tusim a celkom uspesny A URCITE BY SOM TAM NEVKLADAL SVOJE PENIAZE KED TAK LEN ZHANAL REFERALOV A SKUSIL SI URVAT KUSOK KOLACA

Pridať nový príspevok