Sociálna sieť LibertaGia - seriózny biznis alebo podvod? Posúďte sami

24.02.2014 13:18

Veľa ľudí sa ma v poslednom čase pýta na internetové spoločnosti LibertaGia a GloballShare. Vcelku ma trapy, že momentálne nie je možné nájsť na internete žiadne negatíve príspevky, práve naopak samé pozitíva. Žeby to bolo vážne také skvelé, perfektné a o pár mesiacov budeme všetci zarábať na týchto sociálnych sieťach? Predovšetkým pri LibertaGia sa začína nafukovať poriadne veľká bublina (pri GloballShare tá bublina už spľasla). Aj z tohto dôvodu som sa rozhodol napísať takú dlhšiu recenziu na tieto sociálne siete, hlavne teda na prvú menovanú.. Skúsim vám napísať čo o sebe prezentujú tieto spoločnosti a môj pohľad na ne. Budem čerpať zo svojich predchádzajúcich skúseností s podobnými projektmi a to ZeekrewardsBanners Broker. Dve najznámejšie nelegálne ponziho schémy. Preto vám odporúčam pozorne si prečítať celý článok a podľa toho sa pri registrácii zariadiť.

 

Pár slov o spoločnosti a jej riaditeľovi

O LibertaGia som sa začal zaujímať len nedávno. Jedná sa o portugalskú spoločnosť so sídlom v Lisabone, údajne blízko kancelárie Microsoftu a dokonca aj domu Christiana Ronalda (slávny futbalista). Či je to pravda som neskúmal a pravdepodobne to ani nikoho nezaujíma, nech majú kanceláriu aj vedľa Bieleho domu. Každopádne som si preveril riaditeľa tejto sociálnej siete Ruia Salvadoreho, ktorý je na internete pomerne známy. Citujem z jedného fóra:

 

Rui Salvador was already in many schemes, Banners Broker, Telexfree, Adhitprofits, Alive Matrix, Rippln among other. When one ends he just goes to another one, and all the sheep follows…

 

V preklade pre tých, ktorí nevedia dobre po anglicky: Rui Salvadore bol už v mnohých scamoch - ponziho schémach napr. Banners Broker, Telexfree, Alive Matrix a iné. Keď jeden program skončí, skočí do ďalšieho a všetky ovce ho nasledujú. 

 

Prvá menovaná podvodná schéma Banners Broker stále funguje, už 3 roky, no neplatí už vyše roka. Teda platí, ale len niektorým. Možno tak 100 ľudí z 500 000 registrovaných, ale samozrejme len ak sa registrujú ďalší užívatelia ktorí investujú, inak by nebolo z čoho vyplácať. Ja čakám márne už vyše roka na 200 USD. Ale späť k LibertaGia a hlavne k tomu, prečo si myslím, že je tento projekt tiež scam - ponziho schéma.

 

Ďalšia zaujímavá správa, ktorú som našiel na internete, na preklad použite google. Ja len v skratke napíšem čo už bolo spomínané vyššie a to, že riaditeľ LibertaGia Rui Salvador bol hlavný portugalský "manažér" (výstižnejšie slovo - klamár pre Banners Broker a napriek tomu, že si bol vedomý toho že Banners Broker už 6 mesiacov neplatí, lákal a klamal ľudí aj naďalej rovnako ako aj lídri z iných krajín).

 

I would like to make people aware this is run by Rui Salvador who is a big Banners Broker profiteer from Portugal. Two previous Banners Broker country managers/recruiters have joined him and are pushing it in their countries.

Both supported and promoted BB until the very day their contracts were dropped despite the obvious problems and no one getting paid for 10 months at that time. They profited enormously from misleading people until that day getting 10% cut of whatever fresh money went into BB through their given country.

Just a heads up if anyone is specific about the type of people they do business with. The people behind this are the same people who profited from Banners Broker, they told people it was a great business and everything was OK. They didn't tell them it hadn't paid out in over 6 months ... all so they could get their commission blood money through lies and deceit

Neale Pocock - BB Spain country manager

Rui Salvador - BB Portugal team leader

Fraser Douther - BB Cyprus country manager

Ann & Barry Hardman - BB Spain team leaders

Bardur Gunnarson - BB Iceland/Norway/Sweden country manager

Mateusz Guzda - BB Poland country manager

Please, go Google and research their names in connection with Banners Broker, some of them still push it right now to new people, others have just gone silent and vanished with their dirty money. You have been alerted.

 

Detailnejší pohľad na systém

Zatiaľ sa dá „zarobiť“ len jedným spôsobom

Pre tých, ktorí sa zaregistrujú funguje zatiaľ 1 druh príjmu, no spoločnosť sľubuje do budúcnosti aj ďalšie možnosti ako si zarobiť. Tým zatiaľ jediných je dosť nepodarená klikačka. Po zaregistrovaní a vyplnení dokladov, ktoré musíte poslať do dvoch dní bude vašou „prácou“ každý deň si plniť úlohy. Úlohy vraj budú neskôr pribúdať, no v súčasnosti je to povinné odkliknutie 10tich reklám, za čo dostanete 3 USD. To vychádza 0,30 USD na jednu web stránku, čo je z môjho pohľadu dosť nadhodnotená a nereálna suma. Prečo? Ak by ste boli inzerant a chceli by ste si kúpiť reklamu napríklad na facebooku, stálo by vás to podľa mojich skúsenosti dokonca ešte menej ako pri LibertaGia. Raz som dával spropagovať moju facebook skupinu a jeden preklik a lajk na skupinu ma stál 0,10 eur. Niekedy to bolo o niečo viac a niekedy o niečo menej. Ak by ta reklama stála aj viac ako pri LibertaGia, stále by sa to oplatilo, pretože kým pri facebooku klikajú ľudia, ktorí majú skutočný záujem o reklamu (nie sú odmeňovaní za klikanie) tak v LibertaGia sa združujú státisíce ľudí, ktorí žiadny záujem o reklamu nemajú, len si splnia svoju úlohu a web stránku okamžite vypnú. Keďže každý v systéme chce len zarábať a nič nekupovať, dosiahne inzertná spoločnosť nízke tržby a viac propagovať svoj produkt u LibertaGia nebude.

 

Teraz si vezmite, že v LibertaGia je registrovaných 1 milión užívateľov, z toho každý deň dostane každý užívateľ 3 USD za predpokladu, že splní svoje úlohy a odkliká všetkých 10 reklám. Za jednu reklamu je to teda 0,30 USD* 1 milión ľudí = 300 000 USD (denne!). To je suma, ktorú by mala zaplatiť inzerujúca spoločnosť firme LibertaGia. Teraz otázka: Vážne si myslíte, že by nejaký blázon zaplatil 300 000 USD (každý deň!) za reklamu, ktorú by zhliadlo 1 milión ľudí, pričom vlastne o tú reklamu ani nemajú záujem, len chcú splniť úlohu a dostať zaplatené? Naopak na facebooku by klikali ľudia, ktorí by mali skutočný záujem o danú reklamu a tým pádom by bol určite aj nejaký zisk. Do tohto výpočtu som samozrejme nezarátal odmeny, ktoré si zrejme pýta od inzerantov aj LibertaGia + odmeny, ktoré dostávate aj za privedenie ďalších ľudí, ktorí budú plniť úlohy. Takže ta suma by sa mohla pohybovať aj okolo 400 000 USD.

 

Žiaľ, obávam sa, že tento druh zárobku (klikačka) je len zásterka a spoločnosť na žiadnej reklame ani nezarába. Zarába ale na niečom inom, o tom sa ale dozviete neskôr. Písal som na support LibertaGia s tým, že mám záujem si objednať reklamu. To znamená, že by ste hneď zajtra pri plnení úloh a povinnom odkliknutí 10tich reklám natrafili aj na moju web stránku. Pýtal som sa supportu koľko by ma to stálo. O žiadnu reklamu som samozrejme záujem nemal, chcel som len jasný dôkaz, že tá suma 0,30 USD je za odkliknutie jednej reklamy privysoká. Doposiaľ som sa odpovede nedočkal. Žeby žiadne peniaze za reklamu nepotrebovali? Alebo ešte lepšia otázka, žeby tých 10 reklám na ktoré stále dookola klikáte každý deň boli len nejaké falošné stránky, ktoré vytvorila LibertaGia a teda žiadne peniaze za to nedostávajú? Možno sa teraz pýtate, prečo by to robili a ak to je pravda odkiaľ dostanú peniaze na moje vyplatenie? Môj názor je, že chcú aby ste si mysleli, že budete vyplácaný z reklamy, pritom v skutočnosti (ak vás vôbec vyplatia) tie odmeny pôjdu z peňazí, ktoré do LibertaGia natlačia samotní užívatelia. Myslím si, že vám ani netreba spomínať, že okrem možnosti zapojiť sa do projektu zadarmo je možnosť zakúpiť si aj rôzne balíčky za 399 USD, 899 USD dokonca až za 5999 USD.

 

Koľko zarobím ak nikoho neprivediem ani neinvestujem?

Teraz vám napíšem koľko budete „zarábať“ v prípade, že sa zaregistrujete, no neinvestujete ani cent a neprivediete žiadneho človeka. Takto to väčšina ľudí aj samotná spoločnosť propaguje. Bez investície a lákania ďalších ľudí budete aj tak zarábať.

 

Váš denný zisk bude po odkliknutí všetkých 10 reklám 3 USD. Ak nerátame sobotu a nedeľu, pretože vtedy sa úlohy neplnia, vychádza to 15 USD za týždeň a niečo vyše 60 USD za mesiac. Fajn sumička z ktorej si musíte žiaľ odrátať 40 USD. To je totižto mesačný poplatok (ten mimochodom nastavili len nedávno, predtým nebol). Nemusíte sa strašiť, ten si vždy zaplatíte zo zárobku. Ostane vám teda niečo vyše 20 USD zisk. Teraz si to spočítajte koľko mesiacov budete musieť klikať na to, aby ste dosiahli výplatné minimum 300 USD. Aj vám to vychádza na 14 mesiacov? V prípade, že budete lákať ďalších ľudí alebo investujete vlastné peniaze do niektorého balíčka bude tá doba čakania menšia.

 

To môže byť ale vcelku dobrá pasca nemyslíte? Koho baví klikať 14 mesiacov a čakať takú dlhú dobu? Radšej investujem a o pár mesiacov si to vyberiem. Takto prevažne premýšľa väčšina ľudí, ktorí zacítia nejaký biznis. Tiež som bol chamtivý a premýšľal som podobne pri Zeekrewards aj Banners Broker, už som sa ale poučil. Tiež bola možnosť pri Zeekrewardse zarábať aj bez investícii, ale trvalo to strašne dlho, navyše keď ste boli vo facebook skupine kde bola všade samá chvála, všetko úžasné, tak som dal do toho peniaze aj ja. A potom bum, firmu zastavili americké úrady a peniaze boli fuč. Mnohí ľudia tam prišli o svoje životné úspory. Ja verím, že sa určite z 1 milióna ľudí nájde dostatočný počet chamtivých, ktorí nebudú chcieť klikať a čakať takú dlhú dobu a preto investujú do tejto sociálnej siete vlastné peniaze. Stačí dobre pomasírovať (dopomáha k tomu práve aj facebook skupina, kde sa združuje drvivá väčšina registrovaných) a ľudia s vidinou ľahkého a rýchleho zisku budú sami sypať peniaze do systému. A na to sa LibertaGia spolieha...

 

Odkiaľ sa berú peniaze na vyplácanie?

Ubehne nejaký čas, dajme tomu pol roka a z celkového počtu registrovaných užívateľov dosiahne postupne 5 000 ľudí (pravdepodobne tí na vrchole) výplatné minimum 300 USD. Budeme predpokladať, že spoločnosť všetkých vyplatí (bezdôvodné mazanie účtov a miznutie peňazí ako sa to bežne robieva v iných, podobných projektoch vynecháme) a to znamená, že rozdá 1,5 milióna USD. Časť z tých peňazí je získaných z reklamy od inzerujúcich spoločností, ale ako ste vyššie mohli vidieť, takouto nepodarenou klikačkou akú má LibertaGia sa nikdy nemôžu dostať k vysokej sume. Dajme tomu, že z 1,5 milióna ktoré musia vyplatiť 5 000ke užívateľov je 500 000 získaných z reklamy (to som optimista). Ak niekto z vás namieta, že nemám pravdu a teda spoločnosť zarobí z reklamy dostatok peňazí aby mohla vyplatiť všetkých, tak sa vás potom pýtam, prečo nastavili také vysoké výplatné minimum? Prečo vás nevyplatia hneď po odkliknutí všetkých 10 linkov? A pod pojmom vyplatiť nemám namysli čísla, ktoré vám pribúdajú na účte LibertaGia, ale peniaze, ktoré by vám rovno poslali na paypal, alebo bankový účet. Tá suma, ktorú vám dávajú je nadhodnotená a firma by neprežila ani deň ak by musela vyplatiť užívateľov hneď po odklikaní.. Ak budete súhlasiť, napadne vás ďalšia otázka, odkiaľ naberú ten zvyšný 1 milión, ktorý je potrebný na vyplatenie?

 

Našťastie má spoločnosť LibertaGia okrem reklám aj druhý zdroj príjmu, vďaka ktorému do systému prúdia ďalšie peniaze na výplaty. Ak tipujete, že tým zdrojom ste vy, teda užívatelia, ktorí sa registrujú do LibertaGia, tipujete správne. Okrem toho, že spoločnosť ponúka Brodze balíček – to je ten zadarmo, ktorí má drvivá väčšina ľudí, je možnosť si zakúpiť aj iné balíčky viď obrázok nižšie. Tie však stoja už nejaké peniaze. Brondze booster 399 USD, Silver balíček 899 USD atď.

 

Porovnanie a ceny balíčkov v sociálnej sieti Libertagia.

 

Ak si chcete ukrojiť niečo zo zisku predtým ako pôjde táto sociálna sieť do zabudnutia rovnako ako predchádzajúce nepodarky, musíte priviesť veľký počet ľudí, alebo jednoducho investujete a zakúpite si balíček. Nebudem riešiť to, či napríklad za investovanie 1599 USD do gold balíčka dostanete za to nejakú protihodnotu a teda produkt, či službu, za ktorú by ste tie peniaze boli ochotný dať aj bez LibertaGia. Je to vaša vec, vaše peniaze.

 

Pár slov ku klikačke

Vrátim sa opäť ku klikačke. Na samom vrchu som vám písal, že ak neinvestujete a neprivediete ďalších ľudí bude váš mesačný zisk cca 20 USD. Odklikáte 10 reklám každý deň za čo dostanete 3 USD. To je 0,30 USD na jednu reklamu. Predstavte si teraz, že ak investujete napríklad do gold balíčka za 1599 USD tiež bude vašou úlohou klikať každý deň na tých istých 10 reklám, lenže vy v tomto prípade nedostanete 0,30 za jednu reklamu, ale až 1,5 USD a viac. To znamená, že za odkliknutie 10 reklám denne to je až 15 USD.

 

Teraz sa vás spýtam, ako je možné, že brondz užívateľ dostane po odkliknutí 10 reklám 3 USD a gold užívateľ až 15 USD, pritom kliká presne na tie isté reklamy a teda LibertaGia by mala dostať rovnakú sumu od inzerujúcich spoločností, ktoré si zaplatili reklamu? Už tých 3 USD za 10 reklám je dosť vysoká a nereálna suma, no gold užívateľ dostane 15 USD. Smiešne nie? Toto je pre mňa jasný dôkaz, že ten prvý spôsob zárobku – klikačka je len taký doplnok, možno zásterka aby si užívatelia mysleli, že budú vyplácaný z reklamy. To však nie je pravda, pretože ten príjem z reklamy nedokáže z dôvodu vysokých odmien pre užívateľov pokryť výdaje a preto vám zvyšok peňazí bude vyplatených z nových užívateľov, ktorí natlačia do systému vlastné peniaze. Teda jasná ponziho schéma...

 

Koľko zarobím ak investujem, no nikoho ďalšieho neprivediem?

Beriem do úvahy investíciu do gold balíčka za 1599 USD. Tabuľka vyššie hovorí, že týždenný profit gold užívateľa za plnenie úloh je 60 až 100 USD. Ja zvolím najnižšiu hodnotu a teda 60 USD, pretože viem, že keď mi niekto ponúkne interval tak sa bude držať tej najnižšej hodnoty. Vidno to často u klikačiek, ktoré vás lákajú na registrovanie, kde dostanete za prečítanie emailu 1 až 5 Kč. Samozrejme, že to je vždy najnižšia ponúkaná suma a po pár mesiacoch ešte dokonca menej ako 1 Kč. Za mesiac to vychádza teda na 240 USD. Ak odrátame mesačný poplatok 100 USD (nechápem za čo sú tie poplatky), ostane vám mesačný zisk 140 USD. Za 52 týždňov, to je doba platnosti balíčka to vychádza na zisk cca 1900 USD, z toho ale odrátajte svoju investíciu 1599 USD a ostane vám ročný zisk 300 USD! Niečo vyše 20 % ročné zhodnotenie. Pre  smiešnych 300 USD riskujete 1599 USD.

 

Pri silver balíčku za 899 USD, alebo brondz booster balíčku za 399 USD to vychádza, že sa vám po roku dokonca ani nemusia vrátiť vložené peniaze. Týždenný profit so silver balíčkom je 30 až 60 USD. Ak vezmete do úvahy najnižšiu sumu z intervalu a teda 30 USD ročne zarobíte 30 USD x 52 týždňov mínus poplatky 80 USD x 12 mesiacov = 600 USD, odrátajte 899 USD ako vlastnú investíciu a budete po roku 300 USD v mínuse. Samozrejme ak budete brať z intervalu najvyššiu hodnotu tak budete v pluse. Lenže z predchádzajúcich projektov viem, že spoločnosť si môže meniť pravidlá ako sa im zachce. Dneska máte z intervalu 30 až 60 USD týždenný profit najvyššiu hodnotu 60 USD a na ďalší týždeň to môže byť len tých 30 USD. Dneska je výplatné minimum 300 USD, zajtra to lusknutím prsta môže byť 1000 USD, a vy budete klikať ďalšie 2 roky ako blbci a nič s tým neurobíte.

 

Z príkladu vyššie je jasné, že ak chcete zarobiť na tomto projekte slušný balíček peňazí, či investujete, alebo nie musíte do toho lákať ďalších ľudí, inak moc nepochodíte. Pre mňa je to logické, pretože na tom je tento systém založený. Do systému musia prichádzať nový ľudia, pretože čím viac ľudí sa zaregistruje, tým viac peňazí si môže pýtať LibertaGia od reklamných spoločností a zároveň je väčšia šanca, že niektorý z nových ľudí zacítia príležitosť a zakúpia si balíček za vlastné peniaze. Preto ak sa zaregistrujete zadarmo a nebudete do toho ťahať ďalších ľudí nezarobíte podľa mňa ani deravý groš. Kým dosiahnete výplatné minimum 300 USD ubehne 14 mesiacov, a za tú dobú sa môže stať čokoľvek. Ak by sa vám predsa len podarilo dosiahnuť výplatné minimum, dám vám radu, vyberte si ich, neváhajte ani na minútku, pretože ďalšiu príležitosť na výber peňazí už potom nemusíte dostať. Ľudia vás budú prehovárať aby ste tie zarobené peniaze investovali späť (čím dlhšie ostanú peniaze v systéme, tým lepšie pre spoločnosť a naopak ak by veľa ľudí vyberalo peniaze zo systému namiesto reinvestovania, tým skôr môže dôjsť ku krachu) a zakúpili si platený balíček za 399 USD aby ste mohli dosahovať v budúcnosti vyššie zárobky a potom až dosiahnete ďalšiu métu tak vám povedia aby ste si kúpili balíček za 899 USD a takto budete stále reinvestovať a nič z toho nevytiahnete. Toto je mimochodom ďalší znak ponziho schémy – neustále reinvestovanie do vyšších balíčkov za účelom vyšších zárobkov. Budú vám tvrdiť, že spoločnosť tu bude do konca života, aj dlhšie, no to tvrdili aj pri Zeekrewardse a Banners Broker, preto aby sa aj vám nestalo, že budete nadšený klikať 3 roky a potom keď sa pod nimi zľahne zem zistíte, že ste nič nezarobili. Preto ak budete mať príležitosť vybrať peniaze, urobte to, lebo ak ich nevyberiete zo systému vy, urobí to niekto iný a pre vás už potom nemusí ostať.

 

Ďalším kvázi produktom, ktorý LibertaGia implementovala do systému len nedávno je Lotéria. Čo je lotéria predpokladám nikomu nemusím vysvetľovať. Tento druh produktu žiaľ nijako neovplyvní to, že je to ponziho schéma, pretože neprináša do systému žiadne reálne peniaze. Práve naopak, losy do lotérie si môžete zakúpiť z naklikaných peňazí. Vo výsledku to bude znamenať, že namiesto toho aby ste výplatné minimum 300 USD dosiahli (v prípade, že nikoho neprivediete a neinvestujete ani cent) za 14 mesiacov bude vám to v prípade zakúpenia losov trvať oveľa, oveľa dlhšie. Takýchto produktov, ktoré budú mať za úlohu odsávať vaše naklikané peniaze bude v budúcnosti pribúdať. Prečo? Pretože ako som už x krát písal, čím dlhšie ostanú peniaze v systéme, tým lepšie pre LibertaGia a samozrejme horšie pre užívateľov, ktorí v konečnom dôsledku nič nevyberú, až na pár výnimiek. Budeš patriť ty medzi tie výnimky? :-).

 

 Ak si myslíte, že sa mýlim, tak mi prosím odpovedzte na tieto otázky:

  • Prečo je výplatné minimum až 300 USD?

  • Prečo ľudia, ktorý si zakúpia balíčky „zarábajú“ na úlohách oveľa viac ako tí ktorí neinvestujú? Všetci klikajú predsa na tých istých 10 reklám.

  • Akú reálnu protihodnotu dostanem, keď si zakúpim napríklad balíček visionary za 5999 USD.

  • Odkiaľ prúdia peniaze do systému, okrem reklamy?

  • Odkiaľ ma vyplatia keď dosiahnem výplatné minimum 300 USD? Z reklamy určite nie, tomu verí snáď len blázon. Sledovaním televízie, hraním hier a lotériou? :-)

 

Pár slov na záver

Pokiaľ do toho neinvestujete svoje peniaze a neprivediete nikoho, nezarobíte podľa mňa ani cent, akurát zoderiete nie jednu myš (ak bude spoločnosť v súčasnej podobe). Zarobiť môžete len vtedy, pokiaľ privediete stovky ľudí, teda presnejšie povedané dosiahnete rýchlejšie výplatne minimum. Či vás však vyplatia to je vo hviezdach a ja osobne by som takému človeku s takou minulosťou ako je riaditeľ LibertaGia nedôveroval. Pokojne sa vám môže stať, že vám tesne pred výplatou bezdôvodne zmažú účet a vy si ani neškrtnete tak ako to spravili niektorým ľudom v GloballShare.

 

Toto je môj negatívny pohľad na túto spoločnosť (sorry, pozitíva nevidím). Dokonca ako výhodu nepovažujem ani to, že nič nemusíte investovať zo svojho a nikoho nemusíte lákať do systému. Práve naopak beriem to ako nevýhodu, pretože budete len „pešiaci“ potrebný na to, aby spoločnosť a pár vysoko postavených ľudí, ktorí sú v systéme na začiatku zarábali na reklame a samozrejme na investíciách ďalších ľudí, ktorí do toho vrazia svoje vlastné peniaze. Takýchto programov bolo, je a ešte bude. Raz to bola ponziho schéma zakrývaná penny aukciami – Zeekrewards, potom revolučnou reklamou – Banners Broker a teraz sociálna sieť. No keď si odmyslíte reklamu, penny aukcie a podobné produkty, či služby spoločností, ktoré nikdy nedokážu vyplácať všetkých zapojených ľudí tak zistíte, že drvivá väčšina peňazí je vyplácaná z investícii nových členov. V prípade zeekrewards, hneď ako ich americké úrady stopli, zistili, že len 2 % zisku spoločnosti bolo získaných z penny aukcie, zvyšok z investícii nových ľudí, ktorí v dôvere spoločnosti vložili do systému desatisíce USD.  

 

Každopádne čas ukáže ako to dopadne. LibertaGia hovorí, že neskôr k prvému spôsobu zárobku (klikaniu) pribudne ďalších 9. Súčasťou bude vraj MP3, televízia, rádio, volanie, online obchody a iné veci za ktoré budete dostávať peniaze. Síce si neviem predstaviť ako budem dostávať peniaze napríklad sledovaním televízie, alebo hraním hier, ale rád si na to počkám. A v prípade, že spoločnosť splní čo sľubuje a privedie ďalšie spôsoby ako dostať do systému peniaze na vyplácanie, prehodnotím svoje tvrdenie že sa jedná o ponzi schému, zmažem, alebo upravím tento článok a stanem sa fanúšikom. Prázdnych sľubov a veľkých rečí malo už nespočetne veľa spoločnosti, ktoré sľubovali samé internetové revolúcie, no dneska po nich neštekne ani pes. Z mnohých sa vykľula ponzi schéma, viď v tomto článku nespočetne veľa krát spomínaný Banners Broker a Zeekrewards. Ak si chcete prečítať niečo viac o ponzi schémach, hlavne ako fungujú v praxi, pozrite si článok Ponzi schéma v praxi.

 

Že ste nenašli informácie, ktoré ste hľadali? V tom prípade si prečítajte diskusné fórum, možno ich nájdete práve tam. 

 

Ak chcete, môžete sa vyjadriť a napísať svoj názor do diskusie. Ak si myslíte, že sú v tomto článku chybné hodnoty, alebo výpočty, napíšte mi, nemám problém si priznať chybu a článok upraviť. Registrovaných členov, hlavne fanatikov poprosím aby sa zdržali nadávok a urážok.

 

 

Aktualizácia 04.06.2014 - Keďže je to už pár mesiacov čo vznikol tento článok je možné, že za ten čas sa nejaké veci zmenili a preto je pravdepodobné, že v tomto článku budú chyby, nepresnosti. Pre registrovaných členov to budú zrejme zavadzajúce a klamlivé informácie so zámerom poškodiť spoločnosť. Nie je to tak, jednoducho nemám čas to sledovať a každý deň článok opravovať a aktualizovať, lebo LibertaGia urobila nejakú minimálnu zmenu, ktorá aj tak nijako neovplyvní to, že je to ponziho schéma.

Doteraz (takmer za 5 mesiacov) som nedostal žiadne, ale absolútne žiadne protiargumenty, len spŕšku urážok a nadávok. Takže pre všetkých registrovaných ľudí, ktorí sa Libertagia zastávajú, vykašlite sa na informácie v tomto článku a radšej konečne odpovedzte na niekoľkokrát spomínaných 5 otázok. Pre istotu ich tu skopírujem znovu.

 

  • Prečo je výplatné minimum až 300 USD?

  • Prečo ľudia, ktorý si zakúpia balíčky „zarábajú“ na úlohách oveľa viac, ako tí ktorí neinvestujú? Všetci klikajú predsa na tie isté reklamy.

  • Akú reálnu protihodnotu dostanem, keď si zakúpim napríklad balíček visionary za 5999 USD.

  • Odkiaľ prúdia peniaze do systému, okrem reklamy?

  • Odkiaľ ma vyplatia keď dosiahnem výplatné minimum 300 USD?

 

Pokiaľ mi neodpoviete na tieto otázky, nemám sa o čom s vami baviť !!!

 

Našli ste v tomto článku zaujímavé informácie, ktoré považujete za prospešné? Potom sa o ne podeľte so svojimi známymi a možno tak niekomu pomôžete. Stačí, ak článok budete zdieľať alebo mu dáte like. Určite odporúčam lajknúť moje facebookové skupiny, v ktorých neustále zverejňujem novinky týkajúce sa práce z domu a podnikania na internete. V prvej skupine sa zameriavam všeobecne na zárobok na internete (toto je odkaz), druhá facebooková skupina patrí ponukám práce z domu (odkaz nájdete tu). Kliknite na ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

Diskusná téma: Sociálna sieť LibertaGia - seriózny biznis alebo podvod? Posúďte sami

Dátum: 11.10.2022

Vložil: BadSantaxsp

Titulok: hi all users

hello there. What can i do for you hehe thanks

Dátum: 29.11.2022

Vložil: YouTubeSEO

Titulok: YouTube Parser of similar videos.

Videostat YouTube ToolKit - a set of 17 tools for searching, creating, and promoting on YouTube.
Launch your own successful YouTube channels and discover new ways to earn money with the help of the best set of tools.

You will be able to find the top niches with high demand and low competition. For any period, on any subject, country and language.

You will be able to find previously growing channels that were able to gain a lot of views or subscribers in a short time. Thus, you will be able to see how they managed it and try to use their successful experience.

You will be able to find videos that were uploaded to channels with a small number of subscribers 1-2 days ago, but have already managed to gain a lot of views. Thus, you can see the popular niches or formats that the authors used and repeat their success.

You will be able to collect the top search queries that are most searched for on YouTube right now, as well as collect and use the most highly effective keywords in the title, description and tags.

You will be able to analyze video trends from more than 100 countries with just 1 button.

You can download videos from YouTube in the best quality, whole channels or playlists.

You will be able to unify your videos in order to create large grids of channels for the overflow of traffic to other videos by links or end screensavers.

You will be able to speed up indexing and promotion in search engines using the automatic generation of more than 5,000 backlinks for YouTube videos.

And much more.


Statistics service for working with YouTube channels and videos videostat.pw

Save time and money on finding profitable niches, creating and promoting videos.
Get more views, subscribers and earn more with our YouTube author tools.

Read more on the website: videostat.pw/toolkit

What tools are included in the kit?
This set of tools will help you find inspiration, create content, promote your channel and earn money from your videos. With everything at your fingertips, you'll be on your way to becoming a YouTube sensation in no time!

YouTube Keyword Video Parser.
Allows you to collect up-to-date data on popular YouTube videos in multithreaded mode. For any period, on any subject, country and language.

For example, you can collect videos that were uploaded to channels with a small number of subscribers 1-2 days ago, but have already managed to gain a lot of views. Thus, you can see the popular niches or formats that the authors used and repeat their success.

YouTube Channel Parser by keywords.
Allows you to collect up-to-date data on popular YouTube channels in multithreaded mode. For any period, on any subject, country and language.

For example, you can find channels that were created 1-2 days ago, but have already managed to gain a lot of views or subscribers. Thus, you can see the popular niches or formats that the authors used and repeat their success.

Video Unicalization.
A tool for massively unifying videos and bypassing Content ID. This is not just a change of md5 with a change in brightness and contrast, but a complete, deep processing of the video sequence and audio track.

More than 100 ready-made and proven options for unicalization with video processing, as well as with audio track processing with automated effects of approximation, mirroring, movement, rotation, repetition and random frame. Everything is in order to accurately select a reliable option of uniqueness for your specific case.

Search Query Parser.
A tool for finding the best keywords to promote videos

Do you want more people to see your videos? Get a list of keywords that interest your audience and use them to create videos on topics that are exactly looking for. Help your viewers find your videos online by using the most highly effective keywords in the title, description and tags.

YouTube Video Downloader.
A tool for mass downloading videos from YouTube

Allows you to download videos from Youtube from a list of links with a choice of the quality you need. Makes it easier to download multiple videos at the same time, so you can save time. It's fast, efficient and easy to use. No more spending hours downloading each video individually!

YouTube Subtitles Downloader.
A tool for mass downloading subtitles from YouTube

This tool is designed to help users massively download subtitles from YouTube from a list of links with a choice of format (text or xml) and automatic translation into other languages. It is easy to use and extremely fast, which makes it a handy tool for anyone who needs to download subtitles from YouTube regularly.

YouTube SEO Indexator.
A tool for promoting and accelerating indexing in search engines, using automatic generation of more than 5,000 backlinks for YouTube videos

Unlike other SEO tools, a database of pre-selected websites is not required to get backlinks. This is a completely working technology, proven over the years. A program that will help generate more than 5,000 backlinks, tell search robots about them and help your YouTube videos in search promotion.

YouTube Parser of email addresses of channel authors.
Allows you to collect additional data about the authors of the channels from the list of links.

In this mode, data is collected about the Email address that is left in the description and links specified in the profile to social networks, websites, etc. The report also includes detailed data about channels, the author's name, the number of subscribers, the total number of views on the author's channel, the total number of videos on the author's channel, the date of creation of the channel, the Country of the channel and the Link to the author's channel.

YouTube Video Trends Parser.
Allows you to collect data on all videos that are currently in the YouTube Trends section.

The report collects all the basic data about the videos and channels of authors who have fallen into YouTube trends in 107 countries. This section serves as a platform for regular videos and video Shorts that interest a wide range of viewers. These can be new clips of famous artists or movie trailers, as well as viral videos.

YouTube Keyword Playlist Parser.
Allows you to collect data about playlists from YouTube search results in real time.

In the report, you get the following data: Playlist name, Description, Publication Date, Number of videos, Playlist Status, Playlist Link, Author Name, Number of subscribers, Total number of views on the author's channel, Total number of videos on the author's channel, Channel Creation Date, Channel Country and Link to the author's channel.

YouTube Video Parser from playlists.
Allows you to collect data about videos from playlists in YouTube

The report contains all the same data as when parsing videos from search results. Detailed information about the videos themselves and about the authors' channels.

YouTube Video Parser from channels.
Allows you to collect data about videos from Youtube channels

If you manage a Youtube channel or want to launch it, this tool will be invaluable for you. It allows you to collect video data from any Youtube channels so that you can see what works and what doesn't. This way you can make changes to improve your channel and get more views. This tool allows you to collect information about all videos from a list of links to the necessary YouTube channels. Saves all important indicators to the report.

YouTube Parser of broadcasts by keywords.
Allows you to collect data about broadcasts from YouTube search results in real time.

Helps to collect broadcast data from search results. Now you can track changes and trends on YouTube as they occur and make better decisions about your content strategy. A search results filter is provided: By default, By publication date, By rating, By number of views, By title. There is a possibility to choose the parsing of broadcasts of those that are live, that have already been completed and that are just getting ready for broadcast.

YouTube Parser of similar videos.
Allows you to collect data about videos similar to YouTube in real time.

If you are looking for a way to collect data about similar videos in real time from YouTube data, this is the perfect solution. Parsing is performed on the basis of a prepared list of links to videos for which you need to collect similar ones. It allows you to quickly and easily collect information about what is popular on YouTube so that you can make more informed decisions about your own video content.

YouTube Video Comment Parser.
Allows you to collect data about comments and their authors on certain videos.

This data collection tool is essential for authors who want to gain a deep understanding of customer sentiment. It allows you to collect data about comments and their authors for certain videos, which gives valuable information about the needs and desires of your viewers. Parsing is performed on the basis of a prepared list of links to videos.

Video Quiz Generator.
Creates unique videos (video quiz with question and answers)

Do you want to add interactivity and fun to your videos? Use our tool to create unique video quizzes! With this easy-to-use tool, you can add questions and answers to your videos and engage your audience in a whole new way. It works very simply. Specify a file with questions, a folder with pictures, music and sound effects. At the output you get a ready-made unique video. Several modes allow you to generate such videos separately, as well as automatically merge with the video after the unification.

Read more on the website: videostat.pw/toolkit

Get access to the best kit of 17 tools Right Now!
Lifetime License, Free Updates, No subscription fee!

Dátum: 01.12.2022

Vložil: YouTubePRO

Titulok: [GET] YouTube Scraper of email addresses of channel authors.

Videostat YouTube ToolKit - a set of 17 tools for searching, creating, and promoting on YouTube.
Launch your own successful YouTube channels and discover new ways to earn money with the help of the best set of tools.

Website: videostat.pw

You will be able to find the top niches with high demand and low competition. For any period, on any subject, country and language.

You will be able to find previously growing channels that were able to gain a lot of views or subscribers in a short time. Thus, you will be able to see how they managed it and try to use their successful experience.

You will be able to find videos that were uploaded to channels with a small number of subscribers 1-2 days ago, but have already managed to gain a lot of views. Thus, you can see the popular niches or formats that the authors used and repeat their success.

You will be able to collect the top search queries that are most searched for on YouTube right now, as well as collect and use the most highly effective keywords in the title, description and tags.

You will be able to analyze video trends from more than 100 countries with just 1 button.

You can download videos from YouTube in the best quality, whole channels or playlists.

You will be able to unify your videos in order to create large grids of channels for the overflow of traffic to other videos by links or end screensavers.

You will be able to speed up indexing and promotion in search engines using the automatic generation of more than 5,000 backlinks for YouTube videos.

And much more.


Statistics service for working with YouTube channels and videos videostat.pw

Save time and money on finding profitable niches, creating and promoting videos.
Get more views, subscribers and earn more with our YouTube author tools.

Read more on the website: videostat.pw/toolkit

What tools are included in the kit?
This set of tools will help you find inspiration, create content, promote your channel and earn money from your videos. With everything at your fingertips, you'll be on your way to becoming a YouTube sensation in no time!

YouTube Keyword Video Scraper.
Allows you to collect up-to-date data on popular YouTube videos in multithreaded mode. For any period, on any subject, country and language.

For example, you can collect videos that were uploaded to channels with a small number of subscribers 1-2 days ago, but have already managed to gain a lot of views. Thus, you can see the popular niches or formats that the authors used and repeat their success.

YouTube Channel Scraper by keywords.
Allows you to collect up-to-date data on popular YouTube channels in multithreaded mode. For any period, on any subject, country and language.

For example, you can find channels that were created 1-2 days ago, but have already managed to gain a lot of views or subscribers. Thus, you can see the popular niches or formats that the authors used and repeat their success.

Video Unicalization.
A tool for massively unifying videos and bypassing Content ID. This is not just a change of md5 with a change in brightness and contrast, but a complete, deep processing of the video sequence and audio track.

More than 100 ready-made and proven options for unicalization with video processing, as well as with audio track processing with automated effects of approximation, mirroring, movement, rotation, repetition and random frame. Everything is in order to accurately select a reliable option of uniqueness for your specific case.

Search Query Scraper.
A tool for finding the best keywords to promote videos

Do you want more people to see your videos? Get a list of keywords that interest your audience and use them to create videos on topics that are exactly looking for. Help your viewers find your videos online by using the most highly effective keywords in the title, description and tags.

YouTube Video Downloader.
A tool for mass downloading videos from YouTube

Allows you to download videos from Youtube from a list of links with a choice of the quality you need. Makes it easier to download multiple videos at the same time, so you can save time. It's fast, efficient and easy to use. No more spending hours downloading each video individually!

YouTube Subtitles Downloader.
A tool for mass downloading subtitles from YouTube

This tool is designed to help users massively download subtitles from YouTube from a list of links with a choice of format (text or xml) and automatic translation into other languages. It is easy to use and extremely fast, which makes it a handy tool for anyone who needs to download subtitles from YouTube regularly.

YouTube SEO Indexator.
A tool for promoting and accelerating indexing in search engines, using automatic generation of more than 5,000 backlinks for YouTube videos

Unlike other SEO tools, a database of pre-selected websites is not required to get backlinks. This is a completely working technology, proven over the years. A program that will help generate more than 5,000 backlinks, tell search robots about them and help your YouTube videos in search promotion.

YouTube Scraper of email addresses of channel authors.
Allows you to collect additional data about the authors of the channels from the list of links.

In this mode, data is collected about the Email address that is left in the description and links specified in the profile to social networks, websites, etc. The report also includes detailed data about channels, the author's name, the number of subscribers, the total number of views on the author's channel, the total number of videos on the author's channel, the date of creation of the channel, the Country of the channel and the Link to the author's channel.

YouTube Video Trends Scraper.
Allows you to collect data on all videos that are currently in the YouTube Trends section.

The report collects all the basic data about the videos and channels of authors who have fallen into YouTube trends in 107 countries. This section serves as a platform for regular videos and video Shorts that interest a wide range of viewers. These can be new clips of famous artists or movie trailers, as well as viral videos.

YouTube Keyword Playlist Scraper.
Allows you to collect data about playlists from YouTube search results in real time.

In the report, you get the following data: Playlist name, Description, Publication Date, Number of videos, Playlist Status, Playlist Link, Author Name, Number of subscribers, Total number of views on the author's channel, Total number of videos on the author's channel, Channel Creation Date, Channel Country and Link to the author's channel.

YouTube Video Scraper from playlists.
Allows you to collect data about videos from playlists in YouTube

The report contains all the same data as when parsing videos from search results. Detailed information about the videos themselves and about the authors' channels.

YouTube Video Scraper from channels.
Allows you to collect data about videos from Youtube channels

If you manage a Youtube channel or want to launch it, this tool will be invaluable for you. It allows you to collect video data from any Youtube channels so that you can see what works and what doesn't. This way you can make changes to improve your channel and get more views. This tool allows you to collect information about all videos from a list of links to the necessary YouTube channels. Saves all important indicators to the report.

YouTube Scraper of broadcasts by keywords.
Allows you to collect data about broadcasts from YouTube search results in real time.

Helps to collect broadcast data from search results. Now you can track changes and trends on YouTube as they occur and make better decisions about your content strategy. A search results filter is provided: By default, By publication date, By rating, By number of views, By title. There is a possibility to choose the parsing of broadcasts of those that are live, that have already been completed and that are just getting ready for broadcast.

YouTube Scraper of similar videos.
Allows you to collect data about videos similar to YouTube in real time.

If you are looking for a way to collect data about similar videos in real time from YouTube data, this is the perfect solution. Parsing is performed on the basis of a prepared list of links to videos for which you need to collect similar ones. It allows you to quickly and easily collect information about what is popular on YouTube so that you can make more informed decisions about your own video content.

YouTube Video Comment Scraper.
Allows you to collect data about comments and their authors on certain videos.

This data collection tool is essential for authors who want to gain a deep understanding of customer sentiment. It allows you to collect data about comments and their authors for certain videos, which gives valuable information about the needs and desires of your viewers. Parsing is performed on the basis of a prepared list of links to videos.

Video Quiz Generator.
Creates unique videos (video quiz with question and answers)

Do you want to add interactivity and fun to your videos? Use our tool to create unique video quizzes! With this easy-to-use tool, you can add questions and answers to your videos and engage your audience in a whole new way. It works very simply. Specify a file with questions, a folder with pictures, music and sound effects. At the output you get a ready-made unique video. Several modes allow you to generate such videos separately, as well as automatically merge with the video after the unification.

Read more on the website: videostat.pw/toolkit

Get access to the best kit of 17 tools Right Now!
Lifetime License, Free Updates, No subscription fee!

Dátum: 12.01.2024

Vložil: WilliamMr

Titulok: где купить цветы дешево в спб, которые будут долго стоять

Всем привет!.
Задолбался искать, подскажите, кто знает.Ищу доставку цветов,так, чтоб не обманула. Повод важный - в подарок учителю сына. Живу в спб. Обычно заказывал, завядали очень быстро.Спасибо.

Dátum: 22.02.2024

Vložil: Perryreant

Titulok: Hello, Kiddishop

Hello from Kiddishop.

Dátum: 06.03.2024

Vložil: Nerryreant

Titulok: Hello, Happykiddi

Hello from Happykiddi.

Dátum: 22.03.2024

Vložil: hornyatkoSoala

Titulok: Hello.

Hello.

Dátum: 28.03.2024

Vložil: hornyatkoSoala

Titulok: Hello.

Hello.

 
Mohlo by vás zaujímať:

 

Mohlo by vás zaujímať:

Mohlo by vás zaujímať:
Mohlo by vás zaujímať:Mohlo by vás zaujímať: