Ermail – moje skúsenosti s touto klikačkou

13.01.2017 15:07

Dnes by som sa s vami chcel podeliť o svoju skúsenosť s portálom Ermail.cz, vďaka ktorému som mal zarobiť peniaze len za klikanie na nimi poslané reklamné e-maily. O klikačkách, resp. spoločnostiach, ktoré majú platiť užívateľom za prečítanie reklamných e-mailov, som v minulosti napísal celkom čítaný článok. Ten si môžete prečítať tu. V článku som podrobne popísal, ako tento „biznis“ funguje a či sa dá vôbec niečo zarobiť.

 

Moje doterajšie skúsenosti s klikačkami sú viac než mizivé. Neviem, čím to je (možno mám smolu), ale mne sa zo žiadneho z 15 klikacích portálov doposiaľ nepodarilo vybrať ani cent. Možno je to spôsobené tým, že som to nikomu neodporúčal, len som čítal e-maily a čakal, že o rok si budem môcť vybrať našporené peniaze zo všetkých klikačiek. Nestalo sa tak. Avšak do ospevovaných portálov E-rmail.czNeobux.com (o tejto spoločnosti napíšem článok niekedy nabudúce) som vkladal veľké nádeje. Ako som dopadol? Ide o podvod? To sa dozviete v tejto recenzii.

 

Prečo som sa zaregistroval?

Keď som v minulosti narazil na stránku Ermail.cz, zaujal ma počet aktívnych používateľov, ktorých v tom čase bolo niečo cez 9 miliónov. V súčasnosti počet ich používateľov ešte stúpol a pohybuje sa okolo 11 miliónov (môže to byť výmysel od Ermailu). Zaujal ma aj fakt, že podľa ich údajov sú na E-rmail zaregistrovaní tiež mnohí iní používatelia z USA a ďalších krajín. Prečo do toho teda nejsť, keď tento ,,zázračný e-mailový portál" ponúka zárobok i ľuďom z USA či Mexika?

 

Úvodná stránka klikacieho systému Ermail.cz, ktorá láka na 100 Kč vstupný bonus.

 

Najskôr som si teda prezrel ich web, na ktorom ma hneď lákali na bonus v podobe 100 korún (rovnaké je to aj pri iných klikacích systémoch), ktoré som dostal len za registráciu. Navyše, za jednu reklamu, ktorú od nich na svoj e-mail dostanem, mi sľúbili až 5 Kč! To len posilnilo moju túžbu túto formu zárobku vyskúšať. Veď kto vám dnes dá len tak stovku, hoci len virtuálne? Registrácia je zadarmo, takže ma nič nezastavilo v tom, aby som E-rmail vyskúšal.

 

Nebudem to naťahovať – pýtate sa, ako som dopadol?

Spočiatku bolo všetko tak, ako malo byť. E-maily chodili, a chodili pomerne často. Naklikaná čiastka teda utešene narastala, až som sa dostal k hranici 900 Kč. No a tam to už bolo rovnaké ako pri predchádzajúcich klikačkách. Zrazu z ničoho nič som za celý mesiac nedostal žiadny e-mail. Keď som majiteľovi E-rmail písal, prečo mi neposielajú žiadne e-maily, odpovedal, že počet e-mailov (koľko ich treba rozoslať) určuje klient (inzerent).  Áno, reklamná spoločnosť si povie, rozošlite našu reklamu 10 000 ľudom z vášho systému. No keď je v systéme zaregistrovaných 9 miliónov ľudí, zrazu sa na vás nedostane, a to dupľom, ak máte tesne pred dosiahnutím výplatného minima 1 000 Kč

 

Dovolím si tvrdiť, že tieto klikacie portály, ako E-rmail a podobne, sú nastavené tak, že spomínaných 10 000 reklamných e-mailov rozošle systém automaticky ľuďom, ktorí majú na svojom účte naklikanú nižšiu sumu. A tí s vyššou sumou majú smolu. Postupne im bude chodiť čoraz menej a menej e-mailov, až sa jedného dňa príchod úplne zastaví. Nastaviť niečo také musí byť pre programátora hračka. Nič tým neporušujú, pretože v obchodných podmienkach majú napísané:

 

Prevádzkovateľ nie je povinný zasielať používateľom žiadny minimálny počet reklamných e-mailov či dotazníkov. 

 

Pár slov na záver

Áno, Ermail.cz síce na svojej stránke píše, že ponúka až 5 korún za prečítaný e-mail, takých e-mailov ale v skutočnosti veľa nezískate. Pár ich síce od mojej registrácie bolo, no časom hodnota za prečítanie e-mailu klesla na 0,5 Kč. Ale veď áno, „až 5 Kč“ (pokojne mohli napísať až 1 000 Kč) za reklamný e-mail môže znamenať aj 0,5 Kč, takže v podstate nijako neklamú. Viete si  teraz predstaviť, koľko e-mailov musíte dostať, aby ste vôbec nejaké peniaze zarobili? Môžete klikať aj celý rok, no ak do toho nebudete ťahať ďalších ľudí, nikdy sa k peniazom nepreklikáte. A ak náhodou áno a požiadate o výplatu, nič vám títo podvodníci nevyplatia. Maximálne vyplatia tých najšikovnejších, ktorí priviedli do systému stovky až tisíce ďalších ľudí. Obyčajní klikači nič nedostanú.  

 

 

 

Odporúčam vám vyhýbať sa podobným systémom, akým je eRmail. Ak hľadáte nejaké overené spôsoby, ako si privyrobiť na internete vykonávaním nenáročných aktivít, môžete vyskúšať zahraničné GPT systémy. Sú to multifunkčné stránky, ktoré ponúkajú možnosť zarobiť si hraním hier, písaním komentárov a recenzií, sledovaním videí, vyplňovaním ankiet a podobne. Viac o tejto téme nájdete v článku Overené klikačky zo zahraničia.

 

Odporúčam prečítať si aj diskusné fórum, možno tam nájdete ďalšie zaujímavé informácie k téme. Ak už máte s Ermail nejaké vlastné skúsenosti, podeľte sa o ne a napíšte do diskusie. Každý názor si cením.

 

Páči sa vám môj web? Ak áno, odporučte ho svojim priateľom, určite vám budú vďační. Taktiež sa môžete pridať do dvoch facebookových skupín, v ktorých vás budem neustále informovať o nových príležitostiach. Jedna je zameraná všeobecne na zárobok na internete (toto je odkaz), v tej druhej zverejňujem ponuky práce z domu (odkaz nájdete tu). Kliknite na ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Ermail – moje skúsenosti s touto klikačkou.

Dátum: 20.01.2022

Vložil: Július

Titulok: ermail.cz

Tiež som zaregistrovaní od r.2011 a mam asi 960 kč. a maili za 0.1 nedalo mi oslovovil som majiteľa v Ostrave pekne, nepomohlo. Odvolává sa koľkým ľuďom vyplatil 1000 a nevyjadruje sa k sume za čítanie. Nedalo mi oslovil som česku obchodní inšpekciu a ty tam následně urobili kontrolu. Napísali my, že nenašli pochybenie, ale odporúčajú my nespupracovať s nimi hoci nenapísali prečo. Asi vedia. Pekný deň.

Dátum: 05.07.2020

Vložil: Marus

Titulok: Podvod na občanoch

Je to obyčajný podvod. Čítam ermaily uz od r. 2011. Ked som sa dostala na 960 Kč, chodia mi maily uz len zriedka a keď som si kontrolovala stav na konte, bola som prekvapená, že miesto toho, aby mi Kč pribúdali, tak sa mi stav na účte znížil. Mali by im to zatrhnúť. Uvádzanie ľudí do omylu a klamstvo je predsa podvod a malo by to byť trestné.

Dátum: 21.05.2019

Vložil: lubo

Titulok: podvod na 1000 % :D

Som na ermail.cz od roku 2011 mám okolo 1900 CZ :DD
a teraz keď kliknem tak mám za 1 reklamu 0,01CZK super zárobok je to des a hrôza

Dátum: 22.01.2019

Vložil: Danka

Titulok: reklama

Zasluzia si reklamu od nas! Poriadnu kampan, aby si prestali robit z nas srandu. Ze im nie je hanba.

Dátum: 26.08.2018

Vložil: Dusan KE

Titulok: Vyžalovať sa zadavateľovi

Asi začnem kontaktovať zadavateľov reklam. Veď aj im by malo záležať na tom, aby za svoje peniaze dostali nejaku odozvu. Keď sa dozvefia, ako šafári ernail s ich oeniazmi, tak asi im klepnu po prstoch. Konkretne ja jlikam od roku 2011, už to beriem ako ritual

Dátum: 24.01.2019

Vložil: D

Titulok: Re:Vyžalovať sa zadavateľovi

Najjvyssi cas klepnut po prstoch tomu gaunerovi, aby uz nikdy nemohol podnikat. Ja vidim jedinu sancu na uspech zverejnit jeho okradanie ludi v hlavnych spravach. Mozno sa tam zaroven uvidia aj zadavatelia reklam. Neviem najst vhodny vyraz ako pomenovat majitela ermailu....na toho spinavca uz ani meno nie je.

Dátum: 15.04.2018

Vložil: ano JA

Titulok: Je to inak

Klikam sama, uz niekolko rokov, ide to pomaly, ale stale to ide.
Uz mi vyplatili jednu 1000-ku. Teraz sa blízim k dalsej.
Takze ziadna smola, ziaden podvod. Len treba byt trpezlivy alebo zapojit co najviac "pomocnikov"
To je cele.

Dátum: 27.04.2018

Vložil: Admin

Titulok: Re:Je to inak

Ste možno jedna z 1000ky, ostatných 999 nevyplatia.

Dátum: 03.02.2018

Vložil: Praca doma

Titulok: Ermail

Smutne citanie...sprostredkovatel dostane peniaze,aby zabezpecil precitanie 10tis reklam...zadavatela zrejme pramalo zaujima,ci maju klikaci vyplatene odmeny za precitanie reklam.zadavatel hlada zakaznika na svoje produkty a nie klikaca,ktory odklikne reklamu bez najmensieho zaujmu o ponukany produkt.a v celom tomto reklamnom biznise nejde o plateneho klikaca,ale ide o nakupujuceho klikaca,ktory si moze povyberat rozne nalepky,uplne zbytocne pomocky do domacnosti,oblecenie nekonvencneho charakteru,skratka,zbytocne haraburdy pofiderneho povodu.je mi neprijemne povedat toto:nikdy a nikto nemal a nema v umysle vyplatit "naklikane"domnievam sa,ze toto je zakladna filozofia tohoto druhu internetoveho podnikania

Dátum: 20.03.2018

Vložil: Jozef

Titulok: Re:Ermail

Ano je to pravda, ak dosiahnete cca 920 az 950 KC, zacnu Vam chodit emaily za 1 halier. Hranicu na vyplatenie nedosiahnete nikdy. Preco platia za precitanie taku sumu Vam neodpovedaju. Zopar krat som kontaktoval organizaciu Anonymous, 2 krat im uz napadli servery. Zjavne im je jedno ze ermail okrada ludi a utoky od Anonymous budu pokracovat, preto nebolo mozne sa niekedy dostat k uctom. Zasluzia si aby im system cely zhodili a napadli virusom a verte v dohladnej dobe tak aj bude :-) Nepomozu pravne veci, maju to kvalitne osetrene ale proti utokom budu bezmocny az to zabalia, od Anonymous mam prislub ze ak z ich strany nedojde k naprave utoky na ich servery sa budu stupnovat. Tak im treba su to podvodnici.

1 | 2 >>

Pridať nový príspevok